Συνάντηση για το διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο “Ancient Messene Open” στο Δήμο Μεσσήνης

Πρώτη Δημοσίευση: 11/09/2019 11:54 - Τελευταία Ενημέρωση: 11/09/2019 11:54
Το διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο “Ancient Messene Open” ήταν το θέμα της συνάντησης που είχε χθες ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, με τους εμπνευστές της εκδήλωσης, Γιώργο Λαζαρίδη, Ανδρέα Ζαγάκο και Άρι Κορομηλά, στο Δημαρχείο.
Το “Ancient Messene Open” θα διεξαχθεί από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου “Buca beach resort” στην παραλία της Ανάληψης Μεσσήνης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εμπνευστές του τουρνουά ζήτησαν την υποστήριξη του δημάρχου Μεσσήνης στη διεξαγωγή της σημαντικής διοργάνωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και αναμένεται να προσελκύσει και φέτος αθλητές από όλο τον κόσμο.
Ο κ. Αθανασόπουλος, παλιός συμπαίκτης του Γιώργου Λαζαρίδη στο μπάσκετ, τόνισε ότι ο Δήμος Μεσσήνης θα σταθεί αρωγός στο διεθνές τουρνουά που φέρει το όνομα της Αρχαίας Μεσσήνης, ενώ σημείωσε ότι κάθε τέτοια σπουδαία αθλητική διοργάνωση θα έχει τη στήριξη του Δήμου, καθώς αυτές οι εκδηλώσεις δίνουν σημαντική προστιθέμενη αξία στον τόπο που τις φιλοξενεί.
Επίσης, κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της προσβασιμότητας και βελτίωσης της ζωής των ΑμεΑ στο Δήμο Μεσσήνης.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις