Τέσσερις νέοι υποψήφιοι παρουσιάστηκαν χθες από τη «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας»

Πρώτη Δημοσίευση: 13/04/2019 08:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 13/04/2019 08:26
Τέσσερις νέους υποψηφίους του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» παρουσίασε χθες ο επικεφαλής Θανάσης Βασιλόπουλος, σχολιάζοντας πως «αποφάσισαν και αυτοί να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας».
Μεταξύ άλλων, κατά την τοποθέτησή του ο υποψήφιος δήμαρχος ανέφερε: «Μετά και τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) παρουσίαση, ο συνδυασμός μας αριθμεί 57 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους μέχρι τώρα, καλύπτοντας το σύνολο του Δήμου Καλαμάτας γεωγραφικά και επαγγελματικά.
Το σύνολο του ψηφοδελτίου και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του συνδυασμού μας θα παρουσιαστούν την ερχόμενη Κυριακή 21/4 και ώρα 6.00 μ.μ., στο αμφιθέατρο “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος” του Διοικητηρίου».
 
Υποψήφιοι
-Δούμα Βασιλική, απόφοιτος Σχολής Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, ιδιωτική Υπάλληλος
-Αδαμόπουλος Δημήτριος, ασφαλιστής – κτηματομεσίτης, τέως πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας Κτηματομεσιτών Ελλάδος, μέλος Δ.Σ. Ελληνορωσικού εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
-Αθανασόπουλος Κώστας, ο πιο παλιός αυτοδιοικητικός στο Δήμο Καλαμάτας, έχει διατελέσει αντιδήμαρχος επί σειρά ετών και πρόεδρος σχεδόν σε όλα τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Καλαμάτας
-Μπαλαμπάνη Κατερίνα, ιδιωτική υπάλληλος – απόφοιτος Τμήματος Μαιευτικής ΤΕΙ Αθηνών.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις