Διπλή πρωτιά στην Ουκρανία ο Λαζαρίδης!

Πρώτη Δημοσίευση: 20/04/2017 18:42 - Τελευταία Ενημέρωση: 20/04/2017 18:42
Με την κατάκτηση της 1ης θέσης, σε μονό και διπλό επέστρεψε από το διεθνές τουρνουά Kharkov open και την Ουκρανία ο Γιώργος Λαζαρίδης. Στο διπλό πανηγύρισε τη νίκη με συμπαίκτη τον Φιλανδό Taneli Tenhunen κόντρα στους φιναλίστ από την Πολωνία, ενώ στο μονό ο Γιώργος κέρδισε τον Albin Batycki.
«Ευχαριστώ τον προπονητή μου Ανδρέα Νίκα, την “ομάδα μου” (Χριστίνα Πανταζοπούλου, Άριστομένη Νικολόπουλο, Αριστέα Γαζούλη) την οικογένειά μου, τους χορηγούς μου, τους φίλους μου, όλες και όλους για την αγάπη και την υποστήριξη. Το "ταξίδι" συνεχίζεται, μαζί γίνεται. Η Ελλάδα ψηλά» είναι το μήνυμα του Καλαματιανού παγκόσμιου πρωταθλητή στο τένις με αμαξίδιο.
 
Ancient Messene Open
Στο μεταξύ, οι προετοιμασίες για το διεθνές τουρνουά Ancient Messene Open που θα διεξαχθεί 2-5 Νοέμβριου στο ξενοδοχείο Buca Beach Resort προχωρούν με το ενδιαφέρον από χώρες του εξωτερικού να μεγαλώνει. Αθλητές που συμμετείχαν πέρυσι μιλούν και διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο το τουρνουά. Υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από αθλητές από Ρουμανία, Μολδαβία, Πολωνία και Φιλανδία.


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις