Το «Θάρρος» σας πάει θέατρο – Διπλές προσκλήσεις για το «La Nonna»

Πρώτη Δημοσίευση: 06/11/2019 08:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 06/11/2019 08:40
Η Θεατρική Ομάδα Fraction επανήλθε και παρουσιάζει στο κοινό της Καλαμάτας την παράσταση «La Nonna», τη μεγαλύτερη επιτυχία του Αργεντίνου συγγραφέα Ρομπέρτο Κόσα.
Η ιστορία μιας οικογένειας που γίνεται έρμαιο της βουλιμικής γιαγιάς, σύμβολο της αδηφάγας εξουσίας, θα μπορούσε ίσως να είναι η ιστορία μια ολόκληρης κοινωνίας σε ηθική κατάπτωση. Οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με τις αδυναμίες τους, υποκύπτουν σε πάθη προκειμένου να επιβιώσουν και οδηγούνται σε πράξεις για τις οποίες θα δεχτούν τις συνέπειες. Στην παράσταση το χιούμορ και την ειρωνεία διαδέχονται η απόγνωση και το δράμα.
Η σουρεάλ μαύρη κωμωδία φέρνει επί σκηνής ήρωες με προσωπικότητες που όλοι μας έχουμε συναντήσει, αλλά αναδεικνύει την φοβερή εξέλιξή τους σε συνθήκες κρίσης, ως απόλυτα υποχείρια της «γιαγιάς – εξουσίας» που καταβροχθίζει τα πάντα και εν τέλει τους πάντες. Μέχρι πού θα φτάσουν για να γλιτώσουν από τη βουλιμική μανία της; Τι θα κάνουν προκειμένου να επιβιώσουν;
Oι παραστάσεις δίδονται στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, από 1η έως 10 Νοεμβρίου, κάθε βράδυ στις 9.30. Τη μετάφραση υπογράφει ο Θεόδωρος Εσπίριτου και τη σκηνοθεσία ο Σπύρος Ρουμελιώτης.
Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Σπύρος Ρουμελιώτης, Βασίλης Μπιτσώνης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Κώστας Κουτσουμπός, Μαρία Παπαδοπούλου, Εύη Μπούνα και Μαρία Θεοδωρακάκου.

Τιμές εισιτηρίων
10 ευρώ: ενήλικες και 8 ευρώ εφηβικό, φοιτητικό, πολυτέκνων και ανέργων, με την προσκόμιση στον έλεγχο  των απαραίτητων δικαιολογητικών και της κάρτας ανεργίας.

Διαγωνισμός
Το «Θάρρος» σε συνεργασία με την ομάδα Fraction δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση, μία για σήμερα και άλλη μια για αύριο.Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα που ακολουθεί και το απόγευμα θα ανακοινωθούν τα ονόματα των τυχερώνΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις