Καλό ταξίδι Βασίλη…

Πρώτη Δημοσίευση: 24/09/2017 20:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 24/09/2017 20:48
Απρόσμενα και ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς έφυγε από τη ζωή χθες, Σάββατο, στην Αθήνα όπου διέμενε, ο Βασίλης Κούδας… Γεννημένος στην Καλαμάτα το 1966 ο Βασίλης ήταν ιδιαίτερα γνωστός για την αγάπη του στη «Μαύρη Θύελλα» , στην οποία αφιέρωσε εκατοντάδες ώρες σε γήπεδα σ’ όλη τη χώρα αλλά και συγκεντρώνοντας μοναδικό αρχειακό υλικό το οποίο και προσέφερε μέσω του kalamatahistory στο διαδίκτυο στο ευρύ κοινό… Παράλληλα, ήταν από τους πρώτους που στήριξαν τον ιστορικό σύνδεσμο φιλάθλων της Καλαμάτας στην Αθήνα τον ΣΦΙ.ΚΑ. που έγραψε τη δική του ιστορία τα χρόνια η  Μαύρη Θύελλα μεσουρανούσε… Δεν ήταν όμως μόνο η ομάδα που αγαπούσε, ιδιαίτερη ήταν η αγάπη του για την πόλη της Καλαμάτας καθώς είχε δημιουργήσει μια σελίδα στο facebook με τον τίτλο «Φωτογραφίες της Καλαμάτας μέσα στο χρόνο» μέσα από πού μοιράστηκε τις περισσότερες από 2.000 φωτογραφίες που είχε συγκεντρώσει με τον κόσμο. Δυστυχώς έφυγε νωρίς και δεν πρόλαβε να δει ξανά την μεγάλη του αγάπη τη «Μαύρη Θύελλα» να πρωταγωνιστεί στα μεγάλα σαλόνια… Καλό ταξίδι Βασίλη, με τόσο αρχειακό υλικό που μας χάρισες είναι σίγουρο ότι δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!
 
Κ. Γαζ. 

*το βίντεο που ακολουθεί είναι από το κανάλι που διατηρούσε στο youtube... 
Video: 


Σχόλια

Ό,τι και να πεις για το Βασίλη είναι λίγο... Θυμάμαι ατέλειωτες ώρες, όταν είμασταν μαθητές Λυκείου, να ακούμε τις διηγήσεις του... Και στην Αθήνα, στα γήπεδα, για τη Μαύρη Θύελλα. Δεν υπήρχε άτομο στην Καλαμάτα να μην γνωρίζεται με το Bασίλη στη δεκαετία του 80. Στο Φρι Τάιμ, στο Μον Ρεπό, στο Πανελλήνιο... Ο Βασίλης υπήρξε συμμαθητής και φίλος. 3ο Λύκειο Καλάμάτας 83-85 και μετά Αθήνα στις αρχές του 90. Θυμάμαι το Βασίλη, σε μια εκδρομή, να μας μαθαίνει τον αγαπημένο του Νίκο Παπάζογλου... "Αύγουστός". Μα γιατί το τραγούδι να είναι λυπητερό; Να μην είναι λοιπόν! Καλό ταξίδι Βασίλη.

Φιλε μου καλε ησουν καποτε ο καλυτερος μου φιλος (στο γυμνασιο), μετα χαθηκαμε, λυπηθηκα πολυ, ησουν πολυ καλο παιδι παντα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις