Πέγκυ Σταθακοπούλου «Δίπλα στον πολίτη και την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών»

Πρώτη Δημοσίευση: 15/05/2019 10:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 15/05/2019 10:02
Το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, επισκέφθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
 
 
Επίσκεψη στην Καλαμάτα πραγματοποίησε χθες το πρωί η γνωστή ηθοποιός και υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 26ης Μαΐου, Πέγκυ Σταθακοπούλου.
Η κα Σταθακοπούλου νωρίς το πρωί της Τρίτης επισκέφθηκε το Δημαρχείο Καλαμάτας, όπου είχε σύντομη συνάντηση με το δήμαρχο της πόλης και υποψήφιο περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, παρουσία και της προέδρου της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Μεσσηνίας Νατάσσας Κυριακοπούλου.
Η υποψήφια ευρωβουλευτής μίλησε για τη σημασία που έχουν στη ζωή του κάθε πολίτη οι ευρωεκλογές, τονίζοντας ότι καθήκον κάθε υποψήφιου ευρωβουλευτή είναι να “περάσει” στην κοινωνία αυτό το μήνυμα.
Από την πλευρά της, δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται δίπλα στους πολίτες και την επόμενη ημέρα των ευρωεκλογών για να καταγράψει όλες τις ανάγκες τους και να βοηθήσει με βάση την «εργαλειοθήκη» που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρόσθεσε, δε, ότι στον τομέα της που είναι ο πολιτισμός υπάρχουν πολλές δυνατότητες αξιοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων, όπου η Ελλάδα σήμερα υστερεί.
Κλείνοντας, η κα Σταθακοπούλου εξήρε την πολιτιστική παρουσία της Καλαμάτας στα “δρώμενα” της χώρας, σημειώνοντας πως είναι μια πόλη παράδειγμα με τεράστιες ακόμα δυνατότητες ανάδειξης.
Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Νίκας μίλησε κι αυτός για το «φαινόμενο» της χαλαρής ψήφου στις ευρωεκλογές, σημειώνοντας πως πρέπει οι πολίτες να συνειδητοποιήσουν ότι το 80% των έργων που υλοποιούνται γίνονται με τη «σφραγίδα» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, άρα και η σημασία της στη ζωή των πολιτών είναι τεράστια. Παράλληλα, ενημέρωσε την κα Σταθακοπούλου για την πολιτιστική ανάδειξη της Καλαμάτας τονίζοντας ότι έχει μια πορεία 30 χρόνων και ο ίδιος είναι περήφανος που συνέχισε την άξια πορεία των προκατόχων του, σε καιρούς μάλιστα οικονομικής κρίσης. Άφησε δε αιχμές και σε επίπεδο Περιφέρειας, λέγοντας ότι όσα έχουν γίνει στην Καλαμάτα γίνονται από τον προϋπολογισμό του Δήμου. Ως παράδειγμα έφερε το «ανανεωμένο» ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας που έχει “χαράξει” πορεία αναγέννησης χάρις στις προσπάθειες του Δήμου Καλαμάτας.
Κλείνοντας, κι αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Πέγκυ Σταθακοπούλου για τις ευρωεκλογές, της ζήτησε να μην ξεχάσει τη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών.
 
Του Κώστα Γαζούλη Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις