Πρωτιά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ORC-B για δεύτερη φορά το Blue Line του Αιόλου

Πρώτη Δημοσίευση: 09/11/2017 19:01 - Τελευταία Ενημέρωση: 09/11/2017 19:01
Το πίστεψαν, το προανήγγειλαν και το έκαναν οι θαλασσόλυκοι του Blue Line! Το καλαματιανό σκάφος του Αιόλου με κυβερνήτη τον Γιώργο Δρακόπουλο και πλήρωμα Παναγιωτόπουλος Αντώνης, Ανδριανόπουλος Βαγγέλης, Χανδρινού Μάρσια, Πατσαμάνης Γιάννης, Αργυρίου Αχιλλέας, Σπανός Παναγιώτης, κατέκτησε την 1η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανοικτής Θάλασσας, στην κατηγορία ORC-B.
Οι αγώνες διεξήχθησαν 2-5 Νοεμβρίου στο Φάληρο, με διοργανωτή τον ΝΟ Ελλάδος και την αρμόδια Επιτροπή της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Oμοσπονδίας.
Το καλαματιανό σκάφος συμμετείχε για 8η φορά στη διοργάνωση, επαναλαμβάνοντας τον θρίαμβο της κατάκτησης του τροπαίου μετά από 10 χρόνια (το 2007 οι αγώνες είχαν φιλοξενηθεί στον Μεσσηνιακό Κόλπο), ενώ έχει ανέβει στο βάθρο των νικητών συνολικά 4 φορές.
«Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και την προσπάθεια. Το πλήρωμα αποτελείται από ιστιοπλόους που έμαθαν το άθλημα στον όμιλό μας, στον «Αίολο Καλαμάτας», και έχουμε κάνει μία ωραία ομάδα», δήλωσε ο Γιώργος Δρακόπουλος στο «welovesports».


Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις