Στηρίζει… άγνωστο ακόμη δημοκρατικό συνδυασμό η ΔΗΜΑΡ Πελοποννήσου

Πρώτη Δημοσίευση: 21/03/2014 21:21 - Τελευταία Ενημέρωση: 21/03/2014 21:21
Μία μικρή σύγχυση έχει δημιουργήσει η ΔΗΜΑΡ Πελοποννήσου με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το πρωί.
Οι περιφερειακές οργανώσεις του κόμματος καλούν σε συστράτευση τους φίλους τους, αλλά και ευρύτερες κινήσεις του χώρου, για τη συγκρότηση του περιφερειακού ψηφοδελτίου. Η σύγχυση έχει δημιουργηθεί, διότι δε σημειώνεται σε ποιο ψηφοδέλτιο αναφέρονται.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Συνεδρίασε στις 19-03-2014 στην Τρίπολη το Περιφερειακό Γραφείο Πελοποννήσου της ΔΗΜΑΡ, με θέμα τις περιφερειακές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.
Η ΔΗΜΑΡ Πελοποννήσου εκτιμά ότι υπάρχει ανάγκη να υπάρξει και να ζητήσει την ψήφο των Πελοποννησίων, ένα πλατύ ψηφοδέλτιο συνεννόησης και συνεργασίας. Μια γνήσια αυτοδιοικητική παράταξη που θα αναδείξει τις ευθύνες της απερχόμενης διοίκησης της Περιφέρειας και του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη και θα προτείνει αλλαγή της πορείας. Αλλαγή πορείας που δεν είναι σε θέση να την εκφράσει η παράταξη που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Οδυσσέα Βουδούρη.
Το Περιφερειακό Γραφείο καλεί όλα τα μέλη και στελέχη της ΔΗΜΑΡ, καθώς και όλες τις δυνάμεις των αυτοδιοικητικών κινήσεων, παρατάξεων και πολιτικών σχηματισμών που αναφέρονται στο χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της οικολογίας, του φιλελεύθερου κέντρου και μεμονωμένες προσωπικότητες, να συντονίσουν τις ενέργειές τους και να συμπήξουν ένα ευρύ ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής για την Περιφέρεια Πελοποννήσου».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις