15.000 ευρώ στο Δήμο Καλαμάτας για το καρναβάλι από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου

Πρώτη Δημοσίευση: 07/03/2013 11:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 07/03/2013 11:38

 

Εμπράκτως στηρίζει τον πολιτισμό στην Καλαμάτα η Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου, της οποίας μέτοχοι είναι, μεταξύ άλλων, οι Δήμοι της Πελοποννήσου.

Ως επιστέγασμα της αγαστής συνεργασίας με το Δήμο, ο οποίος διατηρεί σε αυτήν τα χρηματικά του διαθέσιμα κατόπιν διαγωνισμού, ο πρόεδρος της Τράπεζας, Γεώργιος Δαλαμαρίνης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του (μεταξύ άλλων, το διευθυντή του υποκαταστήματος στην Καλαμάτα Β. Ανδριανόπουλο), επισκέφθηκε χθες το δήμαρχο Παν. Νίκα και του επέδωσε επιταγή 15.000 ευρώ.

Το ποσόν αυτό προστίθεται ετησίως στις ήδη συμφωνηθείσες παροχές της Τράπεζας προς το Δήμο στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, όπως επισήμανε ο δήμαρχος, προοριζόμενο για πολιτιστικές δράσεις.

Ο κ. Δαλαμαρίνης, αφού τόνισε πως το ίδρυμα που εκπροσωπεί θα είναι αρωγός του Δήμου Καλαμάτας, προσέθεσε πως η Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου ενισχύει και το έπαθλο για το «Μυστικό της Ιζαμπούς», στο πλαίσιο του καρναβαλιού, προσφέροντας στο νικητή συμβολικό ποσόν 300 ευρώ.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου είναι στη διάθεση του Δήμου για στήριξη και των προνοιακών του δομών.

Α.Π.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις