Δήμοι Μεσσηνίας :: Καλαμάτα

21/11/2019 - 20:10
Η παρακάτω είδηση είναι πέρα ως πέρα αληθινή. Για την εξιχνίαση υποθέσεων που το αφορούν η αμερικάνικη υπηρεσία, γνωστή περισσότερο ως FBI, χρησιμοποιεί μέχρι και μέντιουμ προκειμένου να βγει από το αδιέξοδο.
Κάτι ανάλογο θα πρέπει να κάνουμε και εμείς για να μάθουμε, τελικά, τη χάραξη του πολύπαθου οδικού έργου Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη.
... Διαβάστε περισσότερα...
21/11/2019 - 20:04
Μετά τη σχεδόν τρίμηνη παρουσία μας στα δημοτικά έδρανα έχουμε την αίσθηση ότι κάτι γίνεται λάθος και σκεφτήκαμε να κάνουμε μία πρόταση, καθώς θεωρούμε πως εύκολα μπορεί να οδηγηθούμε σε τέλμα.
Προτείνουμε, λοιπόν, να αφεθεί πίσω το εκλογικό αποτέλεσμα, όλοι εμείς να ξεχάσουμε τις τυπικές θέσεις και να σταθούμε στο ουσιαστικό, τον τόπο μας.
... Διαβάστε περισσότερα...
21/11/2019 - 18:13
Πολύ σύντομα θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου που ανεγέρθηκε στο παλαιό στρατόπεδο της Καλαμάτας για τους Έλληνες πατριώτες τους οποίους εκτέλεσαν, στο συγκεκριμένο χώρο, τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής τον Φεβρουάριο του 1944.
Τη διαβεβαίωση αυτή έδωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Πολύ σύντομα... Διαβάστε περισσότερα...
21/11/2019 - 13:00
Μια προειδοποιητική ταινία μπήκε στην επικίνδυνη λαμαρίνα που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο της Ναυαρίνου, πριν από την εκκλησία της Ανάστασης, κοντά στον ποδηλατόδρομο. Η λαμαρίνα είναι επικίνδυνη και έχουμε αναφερθεί πολλές φορές σε σχόλιά μας, καθώς αρκετός κόσμος περπατάει εκεί, ακόμα και τους χειμερινούς μήνες.  
Ελπίζουμε η προειδοποιητική ταινία να... Διαβάστε περισσότερα...
21/11/2019 - 12:39
Για πολλοστή φορά ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, αρνήθηκε ότι υπάρχει επίσημη πληροφόρηση για μεταφορά μεταναστών σε υπό δημιουργία δομή στην Καλαμάτα.
Απαντώντας χθες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, σε ερώτηση του "Θ", σημείωσε ότι "δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση", ενώ υποστήριξε ότι σήμερα που θα βρεθεί στην Αθήνα και θα έχει... Διαβάστε περισσότερα...
21/11/2019 - 10:05
-Αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στην παλιά Ε.Ο. Καλαμάτας- Αθήνας, σπίτι καταπλακώθηκε από πέτρες  
-Σε λίμνη μετατράπηκε ο κάμπος 
Δύσκολες ώρες έζησαν χθες το πρωί οι κάτοικοι των χωριών από το Αριοχώρι έως και την Αλλαγή λόγω της βροχόπτωσης, όπως και οι διερχόμενοι οδηγοί, διότι πολλά σημεία στους δρόμους ήταν... Διαβάστε περισσότερα...
21/11/2019 - 09:08
Στις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμάτας, μετά κυρίως τις παρεμβάσεις του Βασ. Κοσμόπουλου και του Βασ. Τζαμουράνη, αλλά και άλλων μελών, η εταιρεία PPS Square ΙΚΕ Τεχνική (προσωρινή μειοδότρια των αναπλάσεων στις οδούς Κολοκοτρώνη, Σφακτηρίας, Καπετάν Κρόμπα, Πολυβίου, Αναπλιώτη και της αναβάθμισης της παιδικής χαράς στο παλιό... Διαβάστε περισσότερα...
21/11/2019 - 08:56
Ευχαριστίες εξέφρασαν στο δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, για την έμπρακτη υποστήριξη εκ μέρους του 16 επαναπροσληφθέντες στη ΔΕΥΑ Καλαμάτας, με τους οποίους συναντήθηκε χθες, παρουσία του γενικού διευθυντή της δημοτικής επιχείρησης, Ιπποκράτη Μπαζιωτόπουλου.
Ο δήμαρχος, με την ιδιότητα του προέδρου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ, υπέγραψε και επέδωσε... Διαβάστε περισσότερα...
21/11/2019 - 08:33
Σε σημαντικά θέματα λειτουργίας του Δήμου Καλαμάτας, όπως είναι και αυτό του καθορισμού δημοτικών τελών, η Δημοτική Αρχή θα πρέπει - για να δείξει ότι σέβεται τη λειτουργία του θεσμού- να έχει έτοιμες εισηγήσεις κάποιες ημέρες πριν, προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν εύλογο διάστημα να μελετήσουν την εισηγητική πρόταση.
Χθες, στην Οικονομική... Διαβάστε περισσότερα...
20/11/2019 - 18:29
«Στο ίδιο έργο θεατές» είναι για ακόμα μια φορά κάτοικοι και επαγγελματίες στην περιοχή της Δυτικής Παραλίας Καλαμάτας από την έντονη δυσοσμία. Ειδικά στην περιοχή των «καρτ» η κατάσταση τις τελευταίες τρεις ημέρες είναι ανυπόφορη και όπως μας μετέφεραν κάτοικοι, δεν μπορείς να σταθείς από τη δυσοσμία, που προφανώς προέρχεται από τους χάνδακες του ποταμού... Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδες