Αρχίζουν οι χειμερινές εκπτώσεις

Πρώτη Δημοσίευση: 04/01/2017 08:41 - Τελευταία Ενημέρωση: 04/01/2017 08:41
Τις χειμερινές εκπτώσεις του 2017 περιμένουν έμποροι και καταναλωτές, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, ενώ θα διαρκέσουν μέχρι και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.
Χειμερινές εκπτώσεις θα υπάρξουν πάλι το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη, από Τετάρτη 1 Νοεμβρίου ως Παρασκευή 10 Νοεμβρίου του 2017.
Οι καταστηματάρχες από τη μεριά τους περιμένουν να δουν τον τζίρο τους να αυξάνεται, μιας και την περίοδο των γιορτών- παρά το γεγονός ότι ήταν ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση στην αγορά- τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία δε φτάνουν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους.
Οι καταναλωτές από τη δική τους μεριά περιμένουν τις χειμερινές εκπτώσεις, ελπίζοντας ότι τα ποσοστά θα είναι αρκετά μεγάλα ώστε να τους επιτρέψουν να κάνουν τις αγορές που επιθυμούν.
Όσον αφορά στις καλοκαιρινές εκπτώσεις, κι αυτές πραγματοποιούνται σε δύο περιόδους. Το εκπτωτικό δεκαήμερο, που είναι οι πρώτες 10 μέρες του μήνα Μαΐου και οι κανονικές εκπτώσεις, που αρχίζουν τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου και κρατούν μέχρι τα τέλη Αυγούστου.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις