Διαμαρτυρία για την ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών από προέδρους κοινοτήτων του Δήμου Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 03/02/2017 18:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 03/02/2017 18:28
Τη δυσαρέσκειά τους για τις παρεχόμενες τηλεφωνικές υπηρεσίες από την Cosmote  εκφράζουν με επιστολή διαμαρτυρίας οι πρόεδροι κοινοτήτων του Δήμου Καλαμάτας, ζητώντας από τη Δημοτική Αρχή να παρέμβει στο θέμα αυτό.
Όπως αναφέρουν, "ο καλλικράτειος νόμος με την ίδρυση των καλλικράτειων Δήμων αγνόησε την ποιότητα ζωής των τοπικών κοινωνιών, σε θέματα υποδομών, υγείας και τηλεπικοινωνιών.
Ειδικότερα οι κάτοικοι των Κοινοτήτων Πλατέος, Ανεμομύλου, Αλωνίων, Άμμου, Αρεοχωρίου και Ασπροπουλιάς είναι συνδρομητές 490 τηλεφωνικών συνδέσεων που ανήκουν στο ανεπίβλεπτο Αστικό Τηλεφωνικό Κέντρο Άρεως με απαρχαιωμένο Αστικό Τηλεφωνικό Δίκτυο της δεκαετίας του 1960, χρεώνονται τηλεφωνικά τέλη από τον ΟΤΕ, ενώ δεν τους παρέχονται οι υπηρεσίες που προβλέπονται από τις συμβάσεις των συνδρομητών και εις εξαγγελίες των αρμοδίων υπουργείων.
Συγκεκριμένα, οι περισσότεροι από τους παραπάνω κατοίκους είναι συνδρομητές Conn-x με προβλεπόμενη ταχύτητα 24 ΜΒPS, αλλά στην πραγματικότητα δεν ξεπερνά τα 2 ΜΒPS, με συχνές βλάβες, ιδιαίτερα τη χειμερινή περίοδο, με αποτέλεσμα να μην έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Ύστερα από τα παραπάνω, παρακαλούμε όπως ο Δήμος μας αναδείξει το θέμα αυτό, μέσω της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, και προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προς τη Διοίκηση του ΟΤΕ, ώστε η περιοχή μας να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα αναβάθμισης του δικτύου, μέσω των διερχόμενων οπτικών ινών, δεδομένου ότι δεν έχει συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα των λευκών ζωνών 


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις