Ξέσπασε διοικητική Μαύρη Θύελλα

Πρώτη Δημοσίευση: 15/03/2019 08:08 - Τελευταία Ενημέρωση: 15/03/2019 08:08
Μπορεί τα περασμένα Χριστούγεννα να είχε αποφευχθεί η οριστική ρήξη στο εσωτερικό του ΠΣ Η Καλαμάτα, όμως λίγους μήνες μετά επιβεβαιώθηκε η γνωστή ρήση ότι δεν ξανακολλά το γυαλί που έσπασε… Έτσι, η κόντρα που υπέβοσκε ανάμεσα στον χρηματοδότη της ομάδας, Αγαθοκλή Χριστόπουλο από την μια και από την άλλη τον πρόεδρο Απόστολο Κουκούτση και τον γενικό γραμματέα Στέλιο Κουτίβα, βγήκε με εκρηκτικό τρόπο προχθές το βράδυ. Ο κ. Χριστόπουλος ζήτησε την παραίτηση του διοικητικού διδύμου έως την προσεχή Τετάρτη, διαφορετικά διεμήνυσε ότι προτίθεται να αποχωρήσει ο ίδιος.
Χθες πραγματοποιήθηκε διοικητικό συμβούλιο στο οποίο παραβρέθηκαν οι Κουκούτσης, Κουτίβας, Κρανιώτης, Πουλημένος, Αποστολόπουλος, ενώ απουσίαζαν οι Λάσκαρης και Σταματογιαννόπουλος. Στο πλαίσιό του παραιτήθηκε από την προεδρία ο κ. Κουκούτσης και αποφασίστηκε αν δεν οριστεί αντικαταστάτης του στη συνάντηση της 20ής Μαρτίου, η ομάδα να οδηγηθεί σε Γενική Συνέλευση.
 
Δεν παραιτείται ο Στέλιος Κουτίβας 
Διαφορετική στάση από τον Απόστολο Κουκούτση τήρησε ο γενικός γραμματέας, Στέλιος Κουτίβας, επιλέγοντας να παραμείνει στο πόστο του. Μιλώντας στο «Θ» εξήγησε ότι ο λόγος είναι ότι θέλει να οδηγήσει ο ίδιος τις διαδικασίες προς τη Γενική Συνέλευση, αρνούμενος να δώσει στον κ. Αγ. Χριστόπουλο το βιβλίο των μελών του συλλόγου, εγείροντας ζήτημα εμπιστοσύνης. Τόνισε ακόμη ότι «δεν είμαι υπάλληλός του για να μου λέει τι θα κάνω» και επιπλέον κάνει λόγο για χρήματα που έχει βάλει ο ίδιος στην ομάδα και ο Απόστολος Κουκούτσης και τα οποία τους οφείλει ο κ. Αγ. Χριστόπουλος.
 
Και Κυριακή στο Δίστομο για την πρωτοπόρο…
Όλα αυτά συμβαίνουν στην καλύτερη αγωνιστικά στιγμή των τελευταίων ετών για την ομάδα, η οποία είναι σταθερά πρωτοπόρος στον 8ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, και πιο κοντά από ποτέ στην άνοδο (έστω κι αν η επικείμενη αναδιάρθρωση περιπλέκει το τοπίο). Την Κυριακή η Μαύρη Θύελλα έχει να δώσει στο Δίστομο κόντρα στον Αμβρυσσέα έναν από τους πέντε «τελικούς» που απομένουν,  με τον Ασπρόπυργο να καραδοκεί 2 βαθμούς πιο πίσω στην 2η θέση.
Ας ελπίσουμε ότι οι δραματικές διοικητικές εξελίξεις θα αφήσουν όσο γίνεται ανεπηρέαστο το αγωνιστικό τμήμα και μέχρι την επόμενη Τετάρτη θα έχει βρεθεί η βέλτιστη λύση, ώστε η ομάδα να ολοκληρώσει επιτυχώς τη χρονιά. 
Χ.Ε.
  
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Ο ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΣ 
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα κύριε Αγαθοκλή… 
«Θα ήθελα να κάνω γνωστό σε όλη την Μεσσηνία, πως και την πρώτη και την δεύτερη φορά παραιτούμαι από την θέση του προέδρου έχοντας την ομάδα πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα και βασικότατο διεκδικητή του τίτλου.
Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός όλου του εγχειρήματος και ουσιαστικά αυτός που πρώτος πίστεψε στο όνειρο.
Βοήθησα στο να δημιουργηθεί η πιο ανταγωνιστική ομάδα των τελευταίων ετών, μια ομάδα αντάξια της πόλης και των φιλάθλων της. 
Δεν ήμουν ποτέ εμπόδιο, αλλά αντιθέτως ο μοναδικός ανιδιοτελής αρωγός της ομάδας, αυτός που νοιάζεται για την ήρεμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, για την αδιατάρακτη σχέση της ομάδας σε σχέση με τις υποχρεώσεις της και τους συνεργάτες της.
Είμαι ο εγγυητής αυτού του κλίματος, δεν είμαι αυτός που του αρέσουν τα μικρόφωνα και οι ανθρωποπαρουσίες, η δημόσια προβολή και οι εξαγγελίες χωρίς αντίκρισμα.
Παραιτούμαι σήμερα, για δεύτερη και οριστική φορά γιατί στην πρώτη δυστυχώς το καμπανάκι που χτύπησα δεν έγινε... αντιληπτό!
Παραιτούμαι σήμερα γιατί δεν θέλω να δημιουργήσω οποιοδήποτε πρόβλημα στην ομάδα ούτε να δώσω το δικαίωμα στον... μερικώς χρηματοδότη της να την κάνει με "ελαφρά πηδηματάκια". Αντιθέτως, μένω στρατιώτης στην διάθεση της ομάδας και προκαλώ ανοικτά τον κ. Χριστόπουλο να αναλάβει τις ευθύνες του.
Να συνεχίσει δηλαδή να πληρώνει όχι με... υποσχέσεις αλλά με χρήματα όλες τις υποχρεώσεις του όπως έχει επανειλημμένα δεσμευτεί δημοσίως.
Δε χρειαζόμαστε εξαγγελίες για επενδύσεις και δήθεν νέες θέσεις εργασίας, αυτό είναι δουλειά άλλων, εμείς θέλουμε κ. Χριστόπουλε να πληρώνεις, να είσαι σωστός στις υποχρεώσεις σου και να βοηθήσεις μέχρι τέλους την ομάδα να κατακτήσει την άνοδο.
Υ.Γ Αποχωρώ από την θέση και όχι από το Δ.Σ, έχοντας την ομάδα στην πρώτη θέση και πρόσεξε να παραμείνει εκεί, γιατί σε διαφορετική περίπτωση οποιασδήποτε αποτυχίας ΕΣΥ κ. Αγαθοκλή Χριστόπουλε θα είσαι ο κύριος υπεύθυνος πράγμα που εγώ προσωπικά απεύχομαι.
Υ.Γ Hic Rhodus, hic salta "κύριε Αγαθοκλή"
 
Με εκτίμηση, Κουκούτσης ΑπόστολοςΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις