Στη ΒΙΠΕ Καλαμάτας η Μαρία Οικονομάκου

Πρώτη Δημοσίευση: 14/04/2019 14:27 - Τελευταία Ενημέρωση: 14/04/2019 14:37
Επιχειρήσεις που εδρεύουν στην ευρύτερη Βιομηχανική Περιοχή της Καλαμάτας επισκέφθηκε ο συνδυασμός  «Καλαμάτα Ξεκινάμε» με την υποψήφια Δήμαρχο Μαρία Οικονομάκου την Πέμπτη 11 Απριλίου.
Επιχειρηματίες που έχουν επενδύσει στο τόπο μας,  ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη για το Δήμο περιοχή.
Η τραγική κατάσταση των δρόμων, η ανυπαρξία φωτισμού, η ελλιπής συντήρηση και καθαρισμός των αρδευτικών καναλιών, η ανεπαρκής αποκομιδή των απορριμμάτων, ο βιολογικός καθαρισμός για τα βιομηχανικά απόβλητα, η προβληματική συγκοινωνιακή κάλυψη και φυσικά η παραβατικότητα και το παραεμπόριο, ήταν τα κυρίαρχα ζητήματα που αναδείχθηκαν.
Η Μ. Οικονομάκου, παραδέχθηκε ότι τα προβλήματα -κυρίως στις υποδομές- είναι αρκετά στην εν λόγω περιοχή, ιδιαιτέρως όταν αυτή αποτελεί τη βιτρίνα της πόλης μας, μιας και οι επιβάτες του αεροδρομίου αλλά και οι χιλιάδες επισκέπτες διέρχονται καθημερινά από αυτή.
Επανέλαβε δε τη δέσμευση της ότι: «Απαιτούνται άμεσες συνέργειες μεταξύ της Περιφέρειας, του Δήμου και των φορέων της επιχειρηματικότητας για να λυθούν τα χρόνια ζητήματα, αλλά και να δοθεί επιτέλους μια αναπτυξιακή προοπτική τόσο στην περιοχή, όσο και στις επιχειρήσεις που είναι εγκατεστημένες εκεί».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις