Πέτρος Κωνσταντινέας: Ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ


Πρώτη Δημοσίευση: 13/07/2019 09:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 13/07/2019 09:19
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατέρρευσε στα επίπεδα του 20 και κάτι τοις εκατό όπως περίμεναν οι αντίπαλοί του. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει αναδειχθεί σε αδιαμφισβήτητο ηγέτη του προοδευτικού χώρου με διεθνή ακτινοβολία. Όσοι επέλεξαν να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πια ένα κράμα ευκαιριακών οπαδών, θιασώτες της εξουσίας ή "ρομαντικοί" αριστεροί, αλλά αποτελούν τη στέρεα βάση του προοδευτικού κόσμου, του ανυποχώρητου ρεύματος που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία ως ανάχωμα στη συντήρηση.
Ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και πρέπει να ενεργοποιηθεί ο κομματικός μηχανισμός ανεβάζοντας στροφές για να καλύψει το χαμένο έδαφος, εντάσσοντας στις τάξεις του προοδευτικούς συμπολίτες μας που κράτησαν σκληρή στάση απέναντι στο αντι-συριζα μέτωπο. Όσο το "αριστερόμετρο" αποτελεί το κύριο κριτήριο επιλογής νέων μελών, τόσο το κόμμα θα παραμένει αγείωτο και αδύναμο να καταλάβει τι γίνεται στο έδαφος της πολιτικής αντιπαράθεσης.
Από πλευράς μου, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συμπολίτες που μου εμπιστεύθηκαν τη ψήφο τους. Μια στήριξη προς το πρόσωπό μου που κατέγραψε άνοδο κατά 20% σε σχέση με τις εκλογές του 2015. Νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτούς που διέκριναν τις αγνές μου προθέσεις τα τελευταία 4,5 χρόνια κοινοβουλευτικής πορείας, αγνοώντας τις ανήθικες επιθέσεις εις βάρος μου, οι οποίες μόνο πολιτικό υπόβαθρο δεν είχαν! Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, όσους στήριξαν το ψηφοδέλτιό μας και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να δηλώνουμε παρόντες στα καθημερινά τους προβλήματα.
Ας μην ξεχνάμε ότι οι μάχες είναι εκεί έξω και η κοινωνία αντιμετωπίζει με δυσκολία την καθημερινότητα! Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ το φίλο Αλέξη Χαρίτση για την εκλογή του και να του ευχηθώ να έχει μια ουσιαστική και συνεχή παρουσία στο κοινοβούλιο και ανάμεσα στο λαό της Μεσσηνίας.
Είμαστε σίγουροι ότι έχει την ικανότητα να διαφυλάξει ό,τι με κόπο προίκισε τον τόπο μας η κυβέρνηση στην οποία μετείχε!
Καλούς αγώνες, οι μάχες είναι εκεί έξω και μας περιμένουν!
Πέτρος Ν. Κωνσταντινέας
Φωτογραφία: 
Ετικέτες Στηλών: Προσθήκη νέου σχολίου