«Βούλιαξε» από κόσμο η Καλαμάτα για το καρναβάλι (βίντεο & φωτογραφίες)

Πρώτη Δημοσίευση: 18/02/2018 20:06 - Τελευταία Ενημέρωση: 18/02/2018 20:35
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καρναβαλική παρέλαση του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού το απόγευμα της Κυριακής.
Χιλιάδες κόσμου, περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά και με σύμμαχο τον καιρό, «πλημμύρισαν» την κεντρική πλατεία από νωρίς το μεσημέρι.
Με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο και συμπαραστάτη τον Σωτήρη Γεωργούντζο πραγματοποιήθηκε η παρέλαση των καρναβαλικών πληρωμάτων.
Μετά το πέρας της παρέλασης οι «locomondo» ανέβηκαν στη σκηνή ξεσηκώνοντας τα πλήθη για περισσότερες από 2 ώρες κρατώντας τον κόσμο στην κεντρική πλατεία έως αργά το βράδυ.
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε τους χιλιάδες νέους της Καλαμάτας που συμμετείχαν στο καλύτερο καρναβάλι της Ελλάδας δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη των προετοιμασιών για το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι.
Αυτή την ώρα η διασκέδαση συνεχίζεται στις καφετέριες και στα μπαρ της πόλης και αναμένεται να κρατήσει μέχρι το πρωί...
Και του χρόνου !

https://goo.gl/FAkXqe

Δημοσιεύτηκε από ΘΑΡΡΟΣ News στις Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018
 

Δημοσιεύτηκε από ΘΑΡΡΟΣ News στις Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018

 

Δημοσιεύτηκε από ΘΑΡΡΟΣ News στις Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018

Δημοσιεύτηκε από ΘΑΡΡΟΣ News στις Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018Σχόλια

Πόσο επαγγελματικό ήταν εκ μέρους του παρουσιαστή να εγκαταλείψει το τελευταίο μισάωρο την παρουσίαση του καρναβαλιού και μάλιστα την στιγμή που φάνηκε εκνευρισμένος από τα πειράγματα των καρναβαλιστών; Μάλλον ξέχασε τότε που ο ίδιος έκανε φάρσες στις εκπομπές του... Το κέφι και ο ενθουσιασμός μεταδίδονται και από τον παρουσιαστή. Εμείς είδαμε έναν παρουσιαστή να κατηγορεί το κοινό για έλλειψη ενθουσιασμού, την στιγμή που ο ίδιος φοβήθηκε μην λερωθεί με αφρό, χαρτοπόλεμο ή αλεύρι ή μην του χαλάσει το μαλλί και το μόνο που τον ένοιαζε καθ’ όλη την διάρκεια της καρναβαλικής εκδήλωσης ήταν πόσο κοστίζει η λαγάνα. Αυτό το deal που έχει επιλέξει για παρουσίαση η δημοτική αρχή, πιστεύοντας ότι όσο πιο δημοφιλής είναι ένας παρουσιαστής τόσο πιο μεγάλη θα είναι η επιτυχία του καρναβαλιού, είναι, ίσως, λάθος α-ντίλ-ηψη, γιατί προσβάλλει και τον κόσμο που λαμβάνει μέρος και ομορφαίνει με την παρουσία του την πόλη. Ο Γεωργούντζος έδωσε "ρέστα". Μήπως, λοιπόν, να τιμάμε τα παπούτσι από τον τόπο μας;

Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις