«ΠΑΟ ΠΑΝΤΟΥ»... Ξεκίνημα στις 13 Ιουνίου από την Καλαμάτα

Πρώτη Δημοσίευση: 07/06/2015 17:14 - Τελευταία Ενημέρωση: 07/06/2015 17:17
Μεγάλη εκδήλωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Μεγάλο άνοιγμα στην επαρχία επιχειρεί η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» με το σύνθημα «ΠΑΟ Παντού».
Το 2012, στην πιο δύσκολη συγκυρία των 100 και πλέον χρόνων ιστορίας του Παναθηναϊκού, η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» ιδρύθηκε για να βάλει πλάτη στα όσα αντιμετώπιζε ο ιστορικός σύλλογος, με ένα πλάνο πρωτόγνωρο για την ελληνική πραγματικότητα.
Τα αποτελέσματα αυτά τα δύο χρόνια της ποδοσφαιρική ομάδας του Παναθηναϊκού, παρά τις όποιες δυσκολίες, κέρδισαν και τους πιο δύσπιστους οπαδούς του Τριφυλλιού.
Ο φετινός προγραμματισμός, οι ήδη 4 κλεισμένες μεταγραφές, και ειδικά αυτή του Εσιέν, που έκανε αίσθηση σε ολόκληρη την Ευρώπη, αποδεικνύουν ότι ο Παναθηναϊκός επέστρεψε για τα καλά σε αυτό που είναι καταδικασμένος... να κυνηγάει όλους τους τίτλους στις διοργανώσεις που αγωνίζεται.
Σκοπός της εκδήλωσης στην Καλαμάτα, αλλά και την υπόλοιπη επαρχία, είναι η επικοινωνία της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τα εκατομμύρια των οπαδών του σε όλη τη χώρα, αλλά και η ανάπτυξη του μοντέλου που ακολουθεί η Συμμαχία με επιτυχία και κόντρα στις αντιξοότητες από το 2012, καθώς και η εγγραφή νέων μελών.
Στην Καλαμάτα αναμένεται να δώσουν το «παρών» μέλη της διοίκησης του Παναθηναϊκού, αλλά και ένδοξες μορφές της ιστορίας του συλλόγου, όπως ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο Τάκης Οικονομόπουλος και αρκετοί άλλοι, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να παραβρεθεί και ο Δημήτρης Σαραβάκος.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο “Elite City Resort” το Σάββατο 13 Ιουνίου, στις 7.30 το απόγευμα. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού περιμένει τους χιλιάδες φιλάθλους του Τριφυλλιού στη Μεσσηνία για να συζητήσουν μαζί την επόμενη μέρα του συλλόγου!

Του Κώστα Γαζούλη

*Νωρίτερα τις ίδιας ημέρας θα υπάρξει ανάλογη εκδήλωση στη Νεμέα ενώ την Κυριακή 14 Ιουνίου στις 12:30 μ.μ. Θα παραγματοποιηθεί και στη ΣπάρτηΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις