Βάσεις 2014: Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων (φωτογραφίες)

Πρώτη Δημοσίευση: 28/08/2014 08:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 28/08/2014 13:08
Τέλος λαμβάνει σήμερα το πρωί, η αγωνία χιλιάδων μαθητών και μαθητριών, καθώς από το Υπουργείο Παιδείας θα δοθούν στη δημοσιότητα οι βάσεις των Πανελληνίων Εξετάσεων και τα ονόματα των επιτυχόντων.
Οι καταστάσεις θα σταλούν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αυτές με τη σειρά τους θα τις στείλουν στα Λύκεια, προκειμένου να αναρτηθούν.
Πάντως, τα στοιχεία των βαθμολογικών επιδόσεων που έχει δώσει στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας δείχνουν άνοδο των βάσεων στα Επαγγελματικά Λύκεια, οι υποψήφιοι των οποίων φέρονται να τα πήγαν αρκετά καλύτερα στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις απ' ό,τι τα προηγούμενα χρόνια.

ΕΔΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014

 

To "Θάρρος" βρίσκεται ήδη στα σχολεία της Καλαμάτας και θα δείτε αργότερα φωτογραφίες εδώ.


Οι υποψήφιοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου πληκτρολογώντας:

- τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους
- τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά και στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, στα οποία θα αναρτηθούν εντός της Πέμπτης.

Σημειώνεται ότι σήμερα στις 10:00 ανακοινώνονται και τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών - Μελών της Ε.Ε. μη ελληνικής καταγωγής. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις