Για 10η χρονιά η Eurobank στηρίζει έμπρακτα την παιδεία

Πρώτη Δημοσίευση: 23/11/2012 10:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 23/11/2012 10:30

Η Τράπεζα Eurobank συνεχίζει για δέκατη χρονιά να υλοποιεί το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που έχει εξελιχθεί σε θεσμό, με ευρύτατη αποδοχή από την μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα και από την κοινωνία γενικότερα.
Το Πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» πραγματοποιείται φέτος για 10η χρονιά και μέσα από αυτό έχουν βραβευθεί μέχρι σήμερα περίπου 12.000 αριστούχοι, από όλη την Ελλάδα.
Μέσω του προγράμματος αυτού, η Eurobank έχει στόχο την επιβράβευση της προσπάθειας των νέων για την κατάκτηση της γνώσης.
Στο πλαίσιο του προγράμματος, η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους αποφοίτους μαθητές με τον υψηλότερο γενικό βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε κάθε ένα από τα 1.750 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια που λειτουργούν στην Ελλάδα.
Μέχρι το τέλος του 2012, θα πραγματοποιηθούν δέκα τελετές απονομής των βραβείων για του απόφοιτους όλων των Λυκείων ανά την χώρα.
Το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων συνεχίζεται την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 με εκδήλωση στην Τρίπολη και με την βράβευση 92 αριστούχων μαθητών από σχολεία της Πελοποννήσου (νομοί Αρκαδίας, Αργολίδας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας). Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, στις 6.30 μ.μ.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις