Δύο πολύ ενδιαφέροντα workshops για τα τουριστικά καταλύματα σε Τορίνο και Μιλάνο

Πρώτη Δημοσίευση: 31/10/2019 19:39 - Τελευταία Ενημέρωση: 31/10/2019 19:39
Ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου σε συνεννόηση με το Γραφείο του ΕΟΤ Ιταλίας στο Μιλάνο καλεί τα τουριστικά καταλύματα της Πελοποννήσου να συμμετάσχουν σε δύο σημαντικά workshops που διοργανώνονται το Δεκέμβριο στο Τορίνο και στο Μιλάνο, στις 11 και 12 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.
Ειδικότερα, το πρώτο workshop θα λάβει χώρα στο Τορίνο στις 11/12 και πρόκειται για μία εκδήλωση με Β2Β συναντήσεις, με τίτλο «Η Ελλάδα συναντάει το Τορίνο». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα καταλύματα που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν περίπου 70-80 εκπροσώπους Τour Operators & Τουριστικών Πρακτορείων του Τορίνου.
Το δεύτερο workshop θα λάβει χώρα στο Μιλάνο την επομένη και πρόκειται για εκδήλωση - workshop με Β2Β συναντήσεις αποκλειστικά MICE, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν περίπου 40 buyers του συνεδριακού τουρισμού. Για την επιτυχημένη διοργάνωση του εν λόγω workshop θα υπάρξει συνεργασία του Γραφείου του ΕΟΤ Μιλάνου με την ιταλική εταιρεία EDIMAN, μία από τις μεγαλύτερες και εξειδικευμένες στο χώρο MICE εταιρείες στην Ιταλία.
Ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων από πλευράς ενδιαφερομένων ορίζεται η 22α Νοεμβρίου για το 1ο workshop και η 18η Νοεμβρίου για το 2ο workshop αντίστοιχα, ενώ για περισσότερες πληροφορίες και προϋποθέσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο του ΕΟΤ Ιταλίας στο Μιλάνο (κα Μπουλασσίδου Κυριακή, προϊσταμένη και υπεύθυνη δράσης ΕΟΤ Ιταλίας και κα Αντονέλλα Παπανικόλα / [email protected] / [email protected] / tel 0039 02 860470-477 ).Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις