Ενίσχυση της τράπεζας αίματος από την εθελοντική αιμοδοσία της ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας

Πρώτη Δημοσίευση: 23/04/2019 20:11 - Τελευταία Ενημέρωση: 23/04/2019 20:11
Με αρκετές μονάδες αίματος ενισχύθηκε η τράπεζα αίματος που έχει δημιουργήσει από τον Οκτώβρη του 2017 η ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας, μετά τη δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία που διεξήχθη το Σάββατο στο γραφείο της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ και ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας στην Κυπαρισσία! Νέες και νέοι, αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία, έδειξαν εμπράκτως την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη τους, διαθέτοντας λίγο από το χρόνο τους και δίδοντας αίμα, συνεισφέροντας στον ιερό σκοπό της αιμοδοσίας.
Η αιμοδοσία διεξήχθη με την άριστη συνεργασία ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της υπηρεσίας αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας. Μεταξύ των εθελοντών αιμοδοτών ήταν ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Τριφυλίας, Γιώργος Φωτεινός, οι πρόεδροι των ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας, Νίκος Αντωνόπουλος και Καλαμάτας, Άστρη Μαυρέα.
Στο πλευρό των ΟΝΝΕΔιτισσών και των ΟΝΝΕΔιτών βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας ο πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας, Παναγιώτης Στρατικόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Τσίγγανος, ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Παναγιώτη Νίκα, Βασίλης Παπαθεοδοσίου, η πρόεδρος της Δ.Κ. Κυπαρισσίας και διευθύνουσα νοσηλευτικής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, Σταματία Αλεξοπούλου, το πολιτικό στέλεχος της Ν.Δ. Μίλτος Χρυσομάλλης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Παναγιώτη Νίκα, Παναγιώτης Καλκαβούρας, συγχαίροντας την ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας για την πρωτοβουλία και τους εθελοντές αιμοδότες.

Του Ηλία Γιαννόπουλου Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις