Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Γιώργος Πετρέας

Πρώτη Δημοσίευση: 19/07/2017 11:01 - Τελευταία Ενημέρωση: 19/07/2017 11:01
Ο Ολυμπιακός Πειραιώς είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του 30χρονου διεθνή Καλαματιανού κεντρικού, Γιώργου Πετρέα (την τελευταία 5ετία αγωνίστηκε στην Γαλλία – σε Ναρμπόν από το 2012-2014 και σε Αζαξιό από 2014-2017, ενώ έχει φορέσει την φανέλλα της ΓΕ Μεσσηνίας, του Άρη Θεσσαλονίκης, του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και του Παναθηναϊκού.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Πειραιώς για την μετεγγραφή του Γιώργου Πετρέα αναφέρει τα εξής:
«Ο Ολυμπιακός ΣΦΠ-ΤΑΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Πετρέα. Ο διεθνής Έλληνας κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο».
 
Γιώργος Πετρέας «Πρωταρχικός μας στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος»
Ο Γιώργος Πετρέας σε δηλώσεις του στο “osfp.gr”, ανέφερε τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι εδώ. Η διοίκηση και ο πρόεδρος συγκεκριμένα μου έδειξε την εμπιστοσύνη και την θέληση για να έρθω στην ομάδα. Η εκτίμηση είναι αμοιβαία και για αυτό άφησα όποιες προτάσεις είχα στη Γαλλία για να γυρίσω πίσω στον Ολυμπιακό και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα πετύχει τους στόχους του Συλλόγου.
Ο Σύλλογος έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και χαίρομαι που είμαι μέρος αυτού του πρότζεκτ που θέλει να δημιουργήσει με τους καινούργιους και τους παλιούς παίκτες.
Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να φτιάξει μια ομάδα που μέσα από τη δουλειά και τις προπονήσεις θα έχει μόνο σκοπό, να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις