Κίνημα Αλλαγής: Πολιτική εκδήλωση σήμερα στην Καλαμάτα με Χρυσοχοΐδη

Πρώτη Δημοσίευση: 28/02/2018 09:42 - Τελευταία Ενημέρωση: 28/02/2018 18:04
Στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου για το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, η Επιτροπή Προσυνεδριακού Διαλόγου και το Προσωρινό Συντονιστικό Μεσσηνίας διοργανώνουν εκδήλωση σήμερα Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, στις 7.00 ο απόγευμα, στο ξενοδοχείο Rex (έναντι παλιού Δημαρχείου Καλαμάτας), με ομιλητές τους:
-Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, πρώην υπουργό ΠΑΣΟΚ και μέλος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου
-Μενέλαο Γερονικολό, υποψήφιο βουλευτή Μεσσηνίας με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου
-Γεώργιο Μπουλμπασάκο, γραμματέα ΚΕ της Δημοκρατικής Αριστεράς και μέλος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπή Συνεδρίου.
 
Διαδικαστικά συνεδρίου
Στο μεταξύ, o πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας, Αντώνης Βγόντζας και ο Βασίλης Κεγκέρογλου, συντονιστής του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, που θα διεξαχθεί στις 16, 17, 18 Μαρτίου, λόγω:
-των πολλών προσυνεδριακών εκδηλώσεων που ζητείται να οργανωθούν σε όλη την Ελλάδα
-του έντονου ενδιαφέροντος που εκδηλώνεται για συμμετοχή στις διαδικασίες ανάδειξης συνέδρων: α) από όσους συμμετείχαν στις εκλογές ανάδειξης επικεφαλής αλλά δε γράφτηκαν ως μέλη β) από πολίτες που τώρα επιθυμούν να ενταχθούν στο Κίνημα Αλλαγής και
-για λόγους αρτιότερης προετοιμασίας της διαδικασίας και σε συνεννόηση με τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, ανακοινώνουν ότι:
1. Για την εγγραφή μελών, μέσω της ιστοσελίδας kinimaallagis.gr, ως καταληκτική προθεσμία καθορίζεται η Πέμπτη 1η Μαρτίου και μέχρι 12.00 το βράδυ, με δυνατότητα καταβολής της οικονομικής εισφοράς και ως κατά την ημέρα εκλογής. Ταυτόχρονα, θα λειτουργήσει τηλεφωνικό κέντρο που θα ειδοποιήσει όλα τα μέλη για τις διαδικασίες.
2. Για υποβολή υποψηφιοτήτων ανάδειξης συνέδρων, καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Παρασκευή 2 Μαρτίου έως τις 12.00 το μεσημέρι.
3. Απόσυρση υποψηφιότητας μπορεί να γίνει έως 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Μαρτίου.
4. Την Κυριακή 4 Μαρτίου θα διεξαχθεί προσομοίωση της διαδικασίας σε όλα τα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν
5. Η εκλογική διαδικασία ανάδειξης συνέδρων θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου με δικαίωμα ψήφου μόνο από όσους έχουν εγγραφεί ως μέλη και περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις