Καφαντάρης και Καραλής στο Υποδομών για το δρόμο Ριζόμυλου-Πύλου-Μεθώνης έπειτα από παρέμβαση Σαμαρά

Πρώτη Δημοσίευση: 25/07/2019 09:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 25/07/2019 09:17
Με αφορμή φήμες που κυκλοφόρησαν ότι το θέμα του οδικού άξονα Καλαμάτας-Ριζόμυλου-Πύλου-Μεθώνης έχει «λιμνάσει», ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας, Δημήτρης Καραλής, επισκέφτηκαν χθες το υπουργείο Υποδομών, έπειτα από παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προς τον υπουργό Κώστα Καραμανλή. Εκεί συναντήθηκαν με το γενικό γραμματέα Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη, και έλαβαν τη διαβεβαίωση ότι το θέμα θα εξεταστεί άμεσα, προκειμένου να δρομολογηθούν οι σχετικές διαδικασίες.
Ανάλογη διαβεβαίωση έδωσε στον κ. Σαμαρά και ο υπουργός. Αφού ενημερωθεί από τους αρμόδιους παράγοντες του υπουργείου, στη συνέχεια θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση, την προσεχή εβδομάδα, με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων, προκειμένου να διευθετηθούν τυχόν εκκρεμότητες για την ομαλή εξέλιξη του έργου.
Σημειώνεται ότι το θέμα του οδικού αυτού άξονα είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, δεδομένου ότι θα μειωθεί η χρονοαπόσταση πρόσβασης σε βασικά σημεία τουριστικής σημασίας της Μεσσηνίας.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις