Κραυγή απόγνωσης από επαγγελματίες και κατοίκους της Μικρής Μαντίνειας

Πρώτη Δημοσίευση: 31/05/2018 18:41 - Τελευταία Ενημέρωση: 31/05/2018 18:41
Στη θεωρία καλά τα λέει η Δημοτική Αρχή για τον τουρισμό, στην πράξη όμως…     
Πολλές φορές δημότες διαμαρτύρονται ότι Καλαμάτα δεν είναι μόνο η πλατεία, ούτε η παραλία, μέρη δηλαδή στα οποία η Δημοτική Αρχή κάνει έργα και, μάλιστα, πολλάκις σε υπερβολικό βαθμό.
Τούτη τη φορά οι διαμαρτυρίες προέρχονται από μια τουριστική περιοχή, η οποία, όπως διαπιστώσαμε κι εμείς, μόνο έτοιμη δεν είναι για να υποδεχθεί επισκέπτες. Ο λόγος για τη Μικρή Μαντίνεια. Έτσι καθημερινά «βάζουν πλάτη» επαγγελματίες και κάτοικοι, στο πλαίσιο του δυνατού πάντα.
Χορτάρια, σκουπίδια, ξεραμένα πεύκα, απόκρημνες ακτές… είναι μόνο κάποια από όσα κυριαρχούν στην κατά τα άλλα πανέμορφη Μικρή Μαντίνεια. Εκεί μας μίλησαν διάφορες επαγγελματίες και κάτοικοι, ενώ ρόλο «ξεναγού» ανέλαβε η πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Μ.Μ. «Ξένιος Ζευς», Χριστίνα Μελεξοπούλου.
Τα πολλά λόγια, ωστόσο, είναι περιττά, αφού οι εικόνες που ακολουθούν μιλούν από μόνες τους. Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι οι φωτογραφίες που τραβήξαμε είναι δεκάδες, όπως πολλά είναι και τα παράπονα των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής, αλλά είναι αδύνατο να καταγραφούν όλα.
Μια βόλτα των υπευθύνων στην περιοχή αρκεί για να τα διαπιστώσουν και να βρουν λύσεις…

Του Παναγιώτη ΜπαμπαρούτσηΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις