Με μεγάλη συμμετοχή των εθελοντών πραγματοποιήθηκε η δράση «Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2013-Όρμος Ναυαρίνου»

Πρώτη Δημοσίευση: 17/06/2013 12:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 17/06/2013 12:02
Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού εθελοντών, κάθε ηλικίας, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, 9 Ιουνίου, ο καθαρισμός στην Πύλο και στο Διβάρι στο πλαίσιο της εκστρατείας «Καθαρίστε τη Μεσόγειο».
Η δράση υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλου-Νέστορος, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Τουριστικής Ανάπτυξης Πύλου, τους επαγγελματίες της Γιάλοβας και την Costa Navarino.
Στόχος ήταν η ευαισθητοποίηση των κατοίκων και των επισκεπτών, η προστασία του περιβάλλοντος και η ανάδειξη της περιοχής.
Συγκεκριμένα, στην Πύλο καθαρίστηκε όλη η παράκτια περιοχή από το Κάστρο μέχρι και τη μαρίνα, με τη βοήθεια μικρών και μεγάλων εθελοντών από την Πύλο, μαζί με το συνεργείο καθαρισμού από την Costa Navarino, καθώς και την ομάδα Navarino Sea by Aqua Divers Club, η οποία και βούτηξε για να απομακρύνει τα σκουπίδια από τη θάλασσα.
Στο Διβάρι, η ομάδα εθελοντών καθάρισε την παραλία, με τη βοήθεια συνεργείου του Δήμου, το οποίο απομάκρυνε τα καλάμια σε όλο της το μήκος της ακτής.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις