Οι νόμοι δεν ισχύουν στον Κάμπο Αβίας

Πρώτη Δημοσίευση: 10/07/2017 11:01 - Τελευταία Ενημέρωση: 10/07/2017 11:01
Οι απόγονοι του ευεργέτη Σπυρίδωνα Αλεξανδράκη αποφάσισαν να επιστρέψουν στα πατρογονικά τους εδάφη και ειδικότερα στον Κάμπο Αβίας απ' όπου και η καταγωγή του ευπατρίδη. Για λόγους βιοποριστικούς άνοιξαν κι ένα καφέ στην πλατεία του Κάμπου. Από εδώ και πέρα αρχίζει η περιπέτειά τους με τη Δημοτική Αρχή Δυτικής Μάνης. Δεν τους αφήνει να βγάλουν τραπεζοκαθίσματα, πέρα από τον αριθμό που αυτή θεωρεί σωστό, παρ' όλο που οι ιδιοκτήτες είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν, αφήνει κάποια παράνομα κτίσματα, γύρω από το καφέ, χωρίς να εφαρμόζει το νόμο και τις αποφάσεις. 
 Γενικά, προσπαθεί να κάνει τη ζωή δύσκολη στους ανθρώπους που αποφάσισαν να επιστρέψουν στον τόπο τους και να ζήσουν ήρεμα και ήσυχα. Οι άνθρωποι αναρωτιούνται τι άλλο θα πρέπει να κάνουν προκειμένου να βρουν το δίκιο τους… 
Α.Π. 


Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις