Σε ρυθμούς εκλογών το Πρωτοδικείο Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 26/04/2019 09:06 - Τελευταία Ενημέρωση: 26/04/2019 09:11
Σε κανονικούς ρυθμούς εκλογών έχει μπει εδώ και μια εβδομάδα το Πρωτοδικείο Καλαμάτας για την παραλαβή των ειδικών εκλογικών καταλόγων και των υποψηφιοτήτων εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών.
Το Πρωτοδικείο Καλαμάτας θα παραμείνει κλειστό από σήμερα, αλλά θα ανοίξει και θα λειτουργήσει τη Δευτέρα του Πάσχα για την παραλαβή των ειδικών εκλογικών καταλόγων, η προθεσμία κατάθεσης των οποίων λήγει  τα μεσάνυχτα.
Κι άλλες, όμως, εκλογικές προθεσμίες θα κρατήσουν Πρωτοδικείο της Καλαμάτας ανοικτό. Την Πέμπτη 2 Μαΐου τα μεσάνυχτα λήγει η ημερομηνία υποβολής ενστάσεων επί των ειδικών καταλόγων.
Επίσης, συνεχίζεται από το Πρωτοδικείο η κατάθεση υποψηφιοτήτων καθημερινά κατά τη διάρκεια του ωραρίου των εργάσιμων ημερών. Ωστόσο, το Σάββατο 4 Μαΐου το Πρωτοδικείο θα μείνει ανοικτό μέχρι το μεσημέρι, ενώ την Κυριακή 5 Μαΐου θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τα μεσάνυχτα.
Στο μεταξύ, προχθές έγγραφο προς τους προέδρους και εισαγγελείς Εφετών, τους προέδρους και εισαγγελείς Πρωτοδικών και τους προέδρους Διοικητικών Πρωτοδικείων απέστειλε ο υπουργός Εσωτερικών. Σε αυτό, μεταξύ άλλων, περιέχονται επισημάνσεις για την έγκυρη κατάρτιση και κατάθεση των συνδυασμών στις δημοτικές και κοινοτικές εκλογές του Μαΐου.
Β.Β.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις