Συζήτηση για «Καλαμάτα – Ριζόμυλος» όταν θα έρθει η περιβαλλοντική μελετη είπε ο Αθανασόπουλος

Πρώτη Δημοσίευση: 02/10/2019 17:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 02/10/2019 17:56
Να γίνει ξεχωριστό συμβούλιο γι’ αυτό το θέμα ζήτησε ο Τσώνης 
Σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο με οξεία αντιπαράθεση εφ’ όλης της ύλης δε θα μπορούσε να απουσιάζει η συζήτηση για το Καλαμάτα – Ριζόμυλος. Το θέμα έθεσε ο Γιώργος Τσώνης, λέγοντας ότι ειπώθηκαν πολλά προεκλογικά, αλλά τώρα είναι η ώρα ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Πρότεινε, δε, να έρθει άμεσα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, η κάθε πλευρά να καταθέσει τις απόψεις της και όταν φθάσει ο καιρός για να γίνει η διαβούλευση, ο Δήμος να είναι έτοιμος να ανταποκριθεί.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος δεν άφησε περιθώριο για μια τέτοια συζήτηση, λέγοντας ότι, απ’ όσο γνωρίζει, το θέμα του ανταγωνιστικού διαλόγου προχωρά. Επίσης, ο ίδιος ζητήσει συνάντηση με το γ.γ. του Υπουργείου Υποδομών για περαιτέρω ενημέρωση, ενώ τόνισε ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης θα συζητηθεί, όταν θα υπάρχει έτοιμη μελέτη, που φαίνεται να μην υπάρχει σήμερα, και θα έρθουν προς συζήτηση οι περιβαλλοντολογικοί όροι.
Ο κ. Αθανασόπουλος προέτρεψε τους δημότες της Μεσσήνης να μην ανησυχούν, υποσχόμενος ότι θα ακολουθήσει πλήρη διαφάνεια και ότι θα προασπίσει κάθε συμφέρον του Δήμου, ενώ ό,τι αλλαγές χρειαστούν στη μελέτη που θα προκύψει, θα συζητηθούν στην ώρα τους στο Δημοτικό Συμβούλιο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
Κ. Γαζ.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις