Τασία Χριστοδουλοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη, δεν θα κατέβω στις εκλογές»

Πρώτη Δημοσίευση: 07/06/2019 08:37 - Τελευταία Ενημέρωση: 01/07/2019 07:43
Στις µετατάξεις που εκκρεµούσαν συµπεριλαµβανόταν και εκείνη της κόρης της αντιπροέδρου της Βουλής Τασίας Χριστοδουλοπούλου, η δήλωση της οποίας για τις συνθήκες µετάταξης της κόρης της προκάλεσε αρνητικά σχόλια.
Αναφερόµενη στο θέµα, η Τ. Χριστοδουλοπούλου δήλωσε µεταξύ άλλων ότι «υπό µία έννοια αξιοποιήθηκαν γνωριµίες και διασυνδέσεις», φράση την οποία δεν θέλησε να σχολιάσει ο Νίκος Βούτσης, λέγοντας ότι «ο καθένας έχει την ευθύνη όσων δηλώνει».
Ο πρόεδρος της Βουλής δεν έκρυψε µάλιστα την ενόχλησή του για το γεγονός ότι έγινε θέµα ακόµα και η µετάταξη της πρώην συζύγου του, η οποία χρονολογείται, όπως είπε, από το 2007 και πραγµατοποιήθηκε πέντε χρόνια πριν εκείνος γίνει βουλευτής.
Κοινοβουλευτική πηγή ανέφερε ότι η πρόταση να εναρµονιστεί η Βουλή µε τον νόµο της κινητικότητας διατυπώθηκε από τον Ιωάννη Τραγάκη (ΝΔ) τον περασµένο Δεκέµβριο.
Η ίδια πηγή ανέφερε επίσης ότι από την εναρµόνιση στην κινητικότητα ωφελήθηκαν όσοι ήταν αποσπασµένοι στη Βουλή από το 2009 και εντεύθεν και αυτό το ζήτηµα δεν αφορά µόνο τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά όλες τις πολιτικές δυνάµεις.
Ύστερα λοιπόν από τον σάλο που δημιουργήθηκε, η κυρία Χριστοδουλοπούλου, αποφάσισε να κάνει πίσω και να μην κατέβει στις εθνικές εκλογές ως υποψήφια του κυβερνώντος κόμματος.
ethnos.grΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις