Φασιστοειδή…

Πρώτη Δημοσίευση: 17/08/2019 08:18 - Τελευταία Ενημέρωση: 17/08/2019 08:18
Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στον Πολυχώρο Δημιουργίας της ΚΝΕ "Μικρόβιο" από άγνωστα φασιστοειδή, τις προηγούμενες ημέρες, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
"Το Τομεακό Συμβούλιο Μεσσηνίας  της ΚΝΕ καταγγέλλει τη θρασύδειλη ενέργεια φασιστοειδών να βρωμίσουν με τα εμετικά σύμβολα και συνθήματά τους τον εξωτερικό τοίχο του Πολυχώρου Δημιουργία της ΚΝΕ 'Μικρόβιο'- Γιώργος Βουβαλέας.
Τηρώντας τη συνήθη πρακτική τους να κινούνται μέσα στο σκοτάδι σαν τα ποντίκια, το βράδυ της 12ης προς 13η Αυγούστου, έγραψαν στους τοίχους του Πολυχώρου, φασιστικά σύμβολα και συνθήματα, προσπαθώντας να κάνουν αισθητή τη βρωμερή παρουσία τους στην πόλη.
Τους ενοχλεί η δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Καλαμάτα, ειδικά ο Πολυχώρος που έχει σημαντική αναγνώριση από τους εργαζόμενους και τους νέους της πόλης. Τους απαντάμε πως μαζί με το λαό και τη νεολαία της πόλης θα συνεχίσουμε να μην τους αφήνουμε να πατάνε πόδι στα σχολεία, στις σχολές, στις γειτονιές, στους χώρους δουλειάς.
Δίνουμε μεγάλο ραντεβού στις 6 και 7 Σεπτέμβρη στο 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στο πάρκο Λιμενικού".
Θέση για το θέμα θα έπρεπε να είχαν πάρει και τα υπόλοιπα κόμματα στη Μεσσηνία, αλλά φαίνεται ότι έμπλεξαν με τη ραστώνη των ημερών…
Α.Π.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις