Ανταρσία στο Μωριά: Παραίτηση περιφερειακού συμβούλου - εναλλαγή

Πρώτη Δημοσίευση: 21/02/2017 18:49 - Τελευταία Ενημέρωση: 21/02/2017 18:49
Υλοποιώντας την απόφαση της ιδρυτικής συνέλευσης της παράταξης «Ανταρσία στο Μωριά», αλλά και των συνελεύσεων που ακολούθησαν έπειτα από 16 μηνών θητεία, παραιτήθηκε ο πρώτος επιλαχών του ψηφοδελτίου, Δονάτος Νίκου, παραχωρώντας τη θέση του στο δεύτερο επιλαχόντα του περιφερειακού σχήματος, Γιώργο Τζαμουράνη.
Με την ορκωμοσία του ενώπιον του περιφερειάρχη τόνισε ότι ορκίζεται να αγωνιστεί για το καλό του λαού και του τόπου, να είναι συνεπής στο πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις της παράταξής του και να προασπίσει τα συμφέροντα του λαού της Περιφέρειας Πελοποννήσου ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές κυβέρνησης Ε.Ε., ΔΝΤ και πλειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου.
«Με την παραίτηση αυτή τονίζουμε ότι το διαφορετικό ήθος της Αριστεράς, η συνέπεια λόγων και έργων, η μη προσκόλληση σε θέσεις ευθύνης και όποιας "εξουσίας", υπηρετείται και με την εναλλαγή σε αυτές. Για μας η Αριστερά δεν έχει μόνο καθήκον να αντιπαλεύει τα μνημόνια που εξαθλιώνουν την ελληνική κοινωνία, αλλά και να παραδίδει μαθήματα δημοκρατίας και πολιτικού ήθους – συνέπειας. Με την πρακτική μας αυτή δίνουμε το παράδειγμα προς μίμηση, όχι μόνο στο πολιτικό σύστημα, αλλά και στο σύνολο της κοινωνίας» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις