Ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος υποψήφιος δήμαρχος με τη Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Κίνηση Τριφυλίας

Πρώτη Δημοσίευση: 09/03/2014 19:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 07/04/2014 11:07
Ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος επελέγη ομόφωνα και ομόθυμα και τέθηκε επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος της Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητικής Κίνησης Τριφυλίας στη γενική συνέλευση των μελών της – συμμετείχαν 187 εγγεγραμμένα μέλη - που διεξήχθη, σήμερα το απόγευμα, στα Φιλιατρά!
Ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, έχοντας, μεταξύ άλλων, υπηρετήσει ως διευθυντής στο Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας. Κατάγεται από τα Σκλαβέικα (Πτέρη) Αυλώνας, έχει ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση ενεργά και έχει διατελέσει επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Αυλώνος και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές (το 2010) ήταν υποψήφιος και εξελέγη τοπικός σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Αυλώνας με το συνδυασμό της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας. Έχει προσφέρει καλές υπηρεσίες στον τόπο της καταγωγής του από το Σύλλογο Πτέρης στον οποίο είναι πρόεδρος. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Τριφυλίας και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Κίνησης. 
Η.Γ.Ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, σύμφωνα με ασφαλείς και συγκλίνουσες πληροφορίες του «Θ», αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να αναδειχθεί επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος με τη Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Κίνηση Τριφυλίας, στη σημερινή γενική συνέλευση των μελών της, στις 6.00 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Φιλιατρών.
Στη γενική συνέλευση μπορούν να λάβουν μέρος αποκλειστικά και μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη της Κίνησης. Την Πέμπτη το βράδυ έληξε η προθεσμία εγγραφής μελών και συνεδρίασε η Συντονιστική Επιτροπή για τα διαδικαστικά της σημερινής γενικής συνέλευσης, καθώς και άλλα οργανωτικά ζητήματα.
Ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κατάγεται από τα Σκλαβέικα (Πτέρη) Αυλώνος, έχει διατελέσει επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αυλώνος, είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Πτέρης και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές (το 2010) ήταν υποψήφιος και εξελέγη τοπικός σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Αυλώνος με το συνδυασμό της Ανεξάρτητης Δημοτική Συνεργασίας. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Τριφυλίας και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής.


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις