Τους πήρε το «Ποτάμι»…

Πρώτη Δημοσίευση: 14/11/2017 19:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 14/11/2017 19:03
Απόλυτα λογικά και εύλογα είναι τα ερωτήματα που τίθενται στην επιστολή των μελών του «Ποταμιού», τα οποία κατηγορούν τον Σταύρο Θεοδωράκη για προσωπικές αποφάσεις, μακριά από τα όργανα του κόμματος, ενώ ζητούν συνέδριο άμεσα και να συνεχίσει το κόμμα τους την αυτόνομη πορεία του. Ως εδώ καλά… 
Ο χρόνος, όμως, που επέλεξαν να δημοσιοποιήσουν αυτές τους τις απόψεις δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά… Αν το είχαν κάνει όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης έθετε την υποψηφιότητά του για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς και είχαν διαχωρίσει από τότε τη θέση τους, θα είχε νόημα και το μήνυμα θα ήταν όντως «ηχηρό». Η απόφασή τους, όμως, να γνωστοποιήσουν τις προθέσεις τους μετά την αποτυχία του επικεφαλής του «Ποταμιού» στις εκλογές για την Κεντροαριστερά, μειώνει σε μεγάλο βαθμό αυτό που θα ήθελαν να εκφράσουν, καθώς εύκολα κάποιος θα μπορεί να τους κατηγορήσει για πολιτικό «καιροσκοπισμό». 
Κ. Γαζ.  


Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις