Υποψήφιος δήμαρχος Πύλου – Νέστορος ο Παναγιώτης Καρβέλας

Πρώτη Δημοσίευση: 16/01/2019 09:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 16/01/2019 09:00
Την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του δημάρχου Πύλου – Νέστορος ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Καρβέλας, αναφέροντας σχετικά:
«Αγαπητοί δημότες, η μακροχρόνια ενασχόλησή μου με τα κοινά, η βαθιά αυτοδιοικητική μου κουλτούρα, αλλά πρωτίστως η αγάπη για τον τόπο μου και το όραμά μου για τη δημιουργία ενός σύγχρονου Δήμου, που θέτει σε προτεραιότητα τις ανάγκες του δημότη, με οδήγησαν στην απόφαση να θέσω υποψηφιότητα και να ηγηθώ της δημιουργίας μιας ανεξάρτητης και ενωτικής αυτοδιοικητικής κίνησης.
Μια κίνηση που βρίσκεται σε πλήρη ταύτιση με τα όσα υπηρετεί το νέο αυτοδιοικητικό πρόγραμμα ‘Κλεισθένης”, δηλαδή την προώθηση  δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων, την υπέρβαση των προσωπικών και κομματικών πεποιθήσεων, αλλά κυρίως την έναρξη μιας νέας εποχής με κύρια χαρακτηριστικά τη συνεργασία όλων των δημοτών.
Θα καταβάλω όλες τις δυνάμεις μου για τη δημιουργία ενός Δήμου με κύρια γνωρίσματα την ισότητα, την αμερόληπτη και δίκαιη επίλυση των ζητημάτων, τη συνεργασία, την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, την προώθηση της επιχειρηματικότητας και της αειφορίας. Όλα τα ανωτέρω προϋποθέτουν την ενεργό συμμετοχή όλων και ιδίως των νέων μας, οι οποίοι αποτελούν δύναμη προόδου για τον τόπο και το μέλλον του.
Θεωρώ πως η μακροχρόνια εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση, η γνώση των ιδιαιτεροτήτων του Δήμου μας και η σταθερή και αδιάλειπτη παρουσία μου στο χώρο αποτελούν αξιόπιστα εχέγγυα για μια νέα αρχή για ολόκληρο το Δήμο. Όλοι μαζί, απαλλαγμένοι από στείρους τοπικισμούς και παρωχημένες ιδεοληψίες, μπορούμε με καλοπροαίρετη διάθεση, εργατικότητα, μακρόπνοο σχεδιασμό και σκληρή δουλειά να αναδείξουμε τη θετική πλευρά του τόπου μας και να προετοιμάσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και, κυρίως, για τα παιδιά μας.
Θα ήθελα να διαβεβαιώσω κάθε δημότη ότι, για εμένα και τους συνεργάτες μου, η αυτοδιοίκηση δεν αποτελεί επάγγελμα ή προσωπική επιβεβαίωση, αλλά συνειδητή βούληση προσφοράς στο κοινό συμφέρον. Είμαι βέβαιος πως όλοι μαζί μπορούμε πολλά και σπουδαία!».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις