Αναπτύσσει συνεργασίες για το γκολφ ο Όμιλος ΤΕΜΕΣ

Πρώτη Δημοσίευση: 14/11/2018 18:37 - Τελευταία Ενημέρωση: 14/11/2018 18:37
Τη συνεργασία με την Consillium S.A., στο πλαίσιο της στρατηγικής του για την περαιτέρω ανάπτυξη του γκολφ στην Costa Navarino, ανακοίνωσε ο Όμιλος ΤΕΜΕΣ.
Ειδικότερα, ο Όμιλος προχώρησε σε συμφωνία σύμπραξης 50/50 για μία από τις θυγατρικές του, την ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Ε., με μία από τις επενδυτικές εταιρείες που διαχειρίζεται η Consillium, την Consiltech S.A., για την ανάπτυξη και λειτουργία τoυ Navarino Hills, καθώς και για τη λειτουργία του γηπέδου γκολφ “The Dunes Course”.
Ο Όμιλος στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση της θέσης της Costa Navarino ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς γκολφ ανά τον κόσμο, έχοντας πρόσφατα ανακοινώσει τη δημιουργία δύο νέων signature γηπέδων γκολφ στο Navarino Hills. Με την προσθήκη των νέων γηπέδων τα οποία σχεδιάζει ο θρύλος του γκολφ Jose Maria Olazabal, το σύνολο των γηπέδων θα φτάσει τα τέσσερα, σε απόσταση μόλις 13 χλμ μεταξύ τους, καθιστώντας την Costa Navarino έναν από τους λίγους προορισμούς γκολφ υψηλής ποιότητας ανά τον κόσμο που συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά.
Η Consillium είναι ένας όμιλος διαχείρισης οικογενειακής περιουσίας (family office), τον οποίο έχει ιδρύσει ο κ. Tomas Nemec με έδρα την Τσεχία. Η επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία του κ. Nemec ξεπερνά τα 35 χρόνια, ενώ ο όμιλος έχει αναπτύξει εκτενή εμπειρία σε πολλούς κλάδους, μεταξύ των οποίων και στο χώρο του αθλητισμού.  Μεταξύ άλλων, κατασκευάζει τα διεθνώς γνωστά πέδιλα σκι Kastle, με έδρα την Αυστρία. Η νέα συνεργασία με την Consillium θα ενισχύσει την προσέλκυση του ολοένα αυξανόμενου τουρισμού γκολφ από την Τσεχία, όπου το άθλημα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, καθώς στη χώρα λειτουργούν περισσότερα από 100 γήπεδα. Θα δημιουργήσει, επίσης, δυνατότητες για επιπλέον συνέργειες στη γειτονική Αυστρία, μία από τις βασικές ευρωπαϊκές αγορές για τουρισμό γκολφ.
Οι δύο συνεργάτες μοιράζονται το ίδιο μακροπρόθεσμο όραμα για την αειφόρο ανάπτυξη της Costa Navarino και της Μεσσηνίας και πιστεύουν ένθερμα ότι το γκολφ μπορεί να αποτελέσει αναπτυξιακό μοχλό για την περαιτέρω ανάδειξη της Costa Navarino ως ιδανικού προορισμού για κάθε εποχή του χρόνου.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις