Αισθησιακή πόλη η Καλαμάτα, σύμφωνα με έρευνα

Πρώτη Δημοσίευση: 16/10/2019 09:23 - Τελευταία Ενημέρωση: 16/10/2019 09:24
Έρευνα εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών έρχεται να δώσει απαντήσεις στο ερώτημα ποια πόλη της Ελλάδας βλέπει τις περισσότερες ταινίες ανάλογου περιεχόμενου, ποια ώρα της ημέρας προτιμάει το κοινό να βλέπει τέτοιες ταινίες και άλλα!
Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, λοιπόν, η Καλαμάτα είναι η πόλη της Ελλάδας που παρακολουθεί τις περισσότερες τέτοιες ταινίες. Ακολουθεί η Πάτρα, ενώ τρίτη κατατάσσεται η Αθήνα.
Η έρευνα αυτή, σύμφωνα με την ιστοσελίδα neolaia.gr, φέρνει στο φως αρκετές περίεργες και παράξενες πληροφορίες για τις ερωτικές ταινίες και αυτούς που τις παρακολουθούν.
Η εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών συγκέντρωσε τα στοιχεία αυτά που προέκυψαν από την επισκεψιμότητα στο web site των ταινιών που νοικιάζονται μέσα από το τηλεοπτικό κανάλι της στη συνδρομητική τηλεόραση, από τα τηλεφωνήματα και από τα mail που στέλνει στην εταιρεία ο απλός κόσμος. Και τα αποτελέσματα είναι άκρως… απολαυστικά!
Βάσει της επισκεψιμότητας, λοιπόν, στην ιστοσελίδα της εταιρείας προκύπτει το εξής: οι ηλικίες (και στα δύο φύλα) που δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση στη θέαση των συγκεκριμένων ταινιών είναι η κατηγορία 25 χρόνων έως 34 σε ποσοστό 33,5%. Ακολουθεί η κατηγορία 18-24 σε ποσοστό 27,5% και στην τρίτη θέση βρίσκουμε τις ηλικίες 35-44 σε ποσοστό 12,5%.
Όσον αφορά στα ποσοστά επισκεψιμότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών, η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη όσο θα περιμέναμε. Το 33% της επισκεψιμότητας αφορά σε γυναίκες, ενώ το υπόλοιπο 67% σε άνδρες. Μάλιστα, η μέση διάρκεια θέασης είναι 21 λεπτά.
Σε ποσοστό 66%, άνδρες και γυναίκες προτιμούν να βλέπουν ερωτικές ταινίες το μεσημέρι. Μάλιστα, οι ώρες μεταξύ 14.00 και 16.00 φαίνεται να είναι αυτές που προτιμούν. Το ποσοστό που βλέπει ταινίες το βράδυ μεταξύ 20.00-24.00 ανέρχεται στο 40,73%.
Η έρευνα παρουσιάστηκε χθες το μεσημέρι στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα", όπου αναφέρθηκε ότι η Καλαμάτα είναι η πρώτη πόλη αναλογικά με τον πληθυσμό της σε αναζήτηση ερωτικών ταινιών στο διαδίκτυο.
Video: Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις