Περιφέρεια Πελοποννήσου: «Καταγγέλλουμε δημόσια την εξωθεσμική συμπεριφορά του κυρίου Νίκα»

Πρώτη Δημοσίευση: 12/07/2019 08:53 - Τελευταία Ενημέρωση: 12/07/2019 08:53
Πρωτόγνωρες πολιτικές συμπεριφορές μας αποκαλύπτει μέσω "facebook" ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης κ. Νίκας.
Σύμφωνα με δική του ενημέρωση, οργάνωσε σύσκεψη ώρα 9.00 βραδινή, για θέματα που αφορούσαν στο ΕΣΠΑ, εντάξεις έργων, τροποποιήσεις κ.λπ. Στη σύσκεψη συμμετείχαν πέντε περιφερειακοί του σύμβουλοι -τους οποίους ο ίδιος έχει ονομάσει μέλη της επιτροπής ΕΣΠΑ…! (Φυσικά αυτή η επιτροπή δεν υφίσταται θεσμικά).
Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει με περισσό θράσος συμμετείχαν ειδικευμένοι επιστήμονες με εμπειρία στα κοινωνικά προγράμματα. Δηλαδή στη σύσκεψη δε συμμετείχαν οι αρμόδιοι εκ του νόμου υπηρεσιακοί παράγοντες της Διαχειριστικής Αρχής Πελοποννήσου.
Τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής Πελοποννήσου, που είναι εκ του νόμου οι αξιολογητές και διαχειριστές του ΕΣΠΑ, δε συμμετείχαν στη "συγκεκριμένη παρέα".
Καταγγέλλουμε δημόσια την εξωθεσμική συμπεριφορά του κυρίου Νίκα, ο οποίος πριν ακόμα αναλάβει τα καθήκοντά του, προσπαθεί να δημιουργήσει την "αυλή του" και να μετατρέψει την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε "μαγαζάκι" του.
Θα σταθούμε απέναντι σε οποιαδήποτε συνέχιση παρόμοιων συμπεριφορών.
Τον καλούμε να σταματήσει, επιτέλους, να λειτουργεί με "πληροφορίες και κουτσομπολιά" και να σταθεί στο ύψος της ευθύνης που έχει αναλάβει.
Είμαστε εδώ για να ελέγχουμε κάθε εξωθεσμική σας συμπεριφορά και αντιδημοκρατική σας λειτουργία.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις