Στιγμές απερίγραπτης έντασης προχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας

Πρώτη Δημοσίευση: 28/06/2013 21:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 28/06/2013 21:05
Λίγη από τη «δόξα» των κοινοβουλίων χωρών της Άπω Ανατολής, όπου οι συμπλοκές και οι χειροδικίες μεταξύ βουλευτών είναι συνηθισμένες, φαίνεται πως επιδιώκει να πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας.
Η συνεδρίαση του Συμβουλίου που είχε προγραμματιστεί για προχθές διεκόπη προκειμένου να συνεχιστεί χθες, κι ενώ είχε διακοπεί άλλες δύο φορές.
Η ένταση και η φασαρία ήταν η αιτία για τις δύο διακοπές, ενώ, σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε, ο πρόεδρος του Συμβουλίου, Ηλίας Σακελλαριάδης, πήδηξε κάτω από τα έδρανα, με σκοπό να επιτεθεί στο δημοτικό σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας, Αριστόδημο Καρμπαλιώτη. Τελικά, συγκρατήθηκε και λίγο αργότερα ζήτησε συγγνώμη για την ενέργειά του. Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν μεταξύ τους διαφορές, αφού σε προηγούμενη συνεδρίαση ο κ. Σακελλαριάδης είχε αποβάλει από την αίθουσα το δημοτικό σύμβουλο. 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η φασαρία υποδαυλιζόταν από τον αντιδήμαρχο Ηλία Ντονά, ο οποίος είχε και φραστικό επεισόδιο μετά τη διακοπή της συνεδρίασης με τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου, Ι. Παπαδόπουλο.
Στην αρχή της συνεδρίασης ο κ. Παπαδόπουλος είχε προτείνει να μειωθούν τα τέλη ύδρευσης και, όπως προέκυψε, το θέμα θα συζητηθεί διεξοδικά κι αφού προηγηθεί σχετική έρευνα, σε επόμενη συνεδρίαση.
Χ.Χ.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις