του Δημήτρη Γιατράκου


Πρώτη Δημοσίευση: 22/01/2013 20:06 - Τελευταία Ενημέρωση: 22/01/2013 20:06

 

Κασιδιάρης non stop στη συζήτηση για τη σύσταση Προκαταρτικής Επιτροπής σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ. «Τι μιλάς εσύ, ρε; Κάτσε κάτω! Πάλι… πιωμένη είσαι;».
Τα καλιαρντά και επίσημα όπου να ’ναι στη Βουλή, από τους λάτρεις της αρχαίας ελληνικής γλώσσας.

 

 

Σαρανταπεντάχρονος στραγγάλισε τη σαραντάχρονη γυναίκα του στη Μυτιλήνη, επειδή υποπτευόταν πως τον έναν έμπαζε τον άλλον έβγαζε από το... σπίτι.
Τα πάθη τρέφονται με δράματα.

 

 

Κωδικοί για τα κινητά τηλέφωνα, κωδικός για τραπεζική κάρτα, κωδικός για το facebook, κωδικός για το twitter, κωδικός για το PC, κωδικός για την ιστοσελίδα του «Θάρρους», κωδικός για το gmail του «Θάρρους», κωδικός για το προσωπικό gmail.

 

 

Έχει κι άλλα, δεν τελειώσαμε. Κωδικός για το apple ID του iphone, κωδικός για την ιστοσελίδα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων. Άλλα αντ’ άλλων πληκτρολογώ. «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;» βγαίνει μια ένδειξη. Τρέλα. Κωδικός; «Σκονάκι»...

 

 

Οι γιατροί του Πατούλη μανουριάζουν για τον “foufoutos”, την επωνυμία της φόρμας για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, την ώρα που ο λαός είναι κυριολεκτικά “xeskoufotoς”. Λίγο χιούμορ, medici. Δε σας κατηγόρησαν ότι παίρνετε και φακελάκι...

 

 

 

Μεσσηνία: η SILIKON VALEY της Ελλάδας και μπροστάρισσα στις εξαγωγές υψηλής τεχνολογίας. Φορτηγό-τίγκα- με κλεμμένες ηλεκτρονικές συσκευές και τον οδηγό με το πόδι στο γκάζι ήταν έτοιμο να την κάνει για Τίρανα.

 

 

Τελικά, την πλήρωσε ο Ιρανός για το usb. Tου έπεσε την ώρα που έκλεβε Ι.Χ. την προηγούμενη εβδομάδα στην Καλαμάτα, τον “σήκωσαν” και κάνει παρέα, λέμε τώρα, του Λάκη Γαβαλά. Εδώ, δεν προβλέπεται Προανακριτική...

 

 

 

 

Λάθος ώρα επέλεξαν τα παλικάρια που έσκασαν τη βόμβα στο ΜALL. Σάββατο βράδυ αντί Κυριακής έπρεπε να την πυροδοτήσουν. Την ώρα που μαινόταν η εμφυλιοπολεμική σύρραξη στο ΟΑΚΑ για το Βύντρα. Να γίνει κόλαση. ΠΑΟ, ΣΥΡΙΑ, «Θ» 13. Άγαμοι θύται.

 

 

Από τον κόσμο του twitter: Μετά από όλες αυτές τις τρομοκρατικές επιθέσεις ο Έλληνας πρωθυπουργός πρέπει να λέγεται Αντώνης ΣαμαΤάς!

 

Δημήτρης Γιατράκος 

[email protected]

Ετικέτες Στηλών: Προσθήκη νέου σχολίου