Επισκέψεις Κοσμόπουλου

Πρώτη Δημοσίευση: 29/04/2019 11:41 - Τελευταία Ενημέρωση: 29/04/2019 11:41
Κατά την διάρκεια της Μ. Εβδομάδας, ο Βασίλης Κοσμόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά»,  με υποψήφιους του συνδυασμού, συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Μπουφέα και μέλη του Συλλόγου γονέων και φίλων της ΦΑΡΙΣ. Επίσης επισκέφθηκε την Δημόσια Κεντρική βιβλιοθήκη και την ΕΡΑ Καλαμάτας.
Ο Βασίλης Κοσμόπουλος τόνισε ότι η έμφαση στην  πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης,  είναι από τους βασικούς άξονες του προγράμματός του, θυμίζοντας τους στόχους τους οποίους διεκδικούσε και ως μέλος του Δ.Σ. της ΦΑΡΙΣ.
Άλλωστε, με τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της Επιτροπής των Περιφερειών της ΕΕ, έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της Καλαμάτας  σε ευρωπαϊκά προγράμματα, που θα της δώσουν την αναγκαία εξωστρέφεια.
Επιπλέον συζητήθηκαν θέματα συντήρησης των κτιρίων αλλά και των δυσβάστακτων διδάκτρων, που αποτελούν τροχοπέδη για τη φοίτηση των παιδιών, με αποτέλεσμα να μειώνεται ο αριθμός τους σταδιακά. Ο κ. Κοσμόπουλος διαβεβαίωσε, ότι αυτό θα αλλάξει με ορθολογική χρήση των εσόδων.
Στη Δημοτική βιβλιοθήκη ενημερώθηκε από την υπεύθυνη κ.Σωτηράκη, η οποία αναφέρθηκε και στο πρόβλημα χώρου.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις