Λαμπερό party για τα 20 χρόνια του Elite City Resort

Πρώτη Δημοσίευση: 31/01/2019 10:04 - Τελευταία Ενημέρωση: 31/01/2019 10:04
Τα 20+1 χρόνια λειτουργίας του, με μια επετειακή εκδήλωση στην κατάμεστη Royal Cruise Hall, γιόρτασε το ξενοδοχείο Elite City Resort την περασμένη Δευτέρα.
Προσκεκλημένοι στο λαμπερό party ήταν όλοι όσοι εργάστηκαν στo ξενοδοχείο, αυτά τα 20 χρόνια, συνεργάτες και εκπρόσωποι των MME.
Το «παρών» έδωσαν, επίσης, σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού, όπως οι Ολυμπιονίκες Πηγή Δεβετζή, Βούλα Κοζομπόλη, Νίκη Μπακογιάννη, γνωστά πρόσωπα της showbiz όπως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, δημοσιογράφοι από αθηναϊκά ΜΜΕ, η Τραϊάνα Ανανία, μοντέλα από το GNTM, παίκτες από το Nomads, και καλλιτέχνες όπως ο Τόνυ Σφήνος και ο Παναγιώτης Μπουραντώνης, που ανέλαβαν τη διασκέδαση της βραδιάς.
Κεντρικός παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης από την πρωινή εκπομπή του Star Channel.
Η βραδιά ξεκίνησε με το χαιρετισμό του ιδιοκτήτη, προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, Νικήτα Ι. Κάρτσωνα. Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι γνώρισαν την εξέλιξη του ξενοδοχείου από το 1998 έως και σήμερα μέσα από την ανασκόπηση που έκαναν η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Γεωργία Γεωργαρά και ο διευθυντής Νίκος Μαλαπέτσας, ενώ παρακολούθησαν σε βίντεο εικόνες από την ιστορία του ξενοδοχείου και δηλώσεις εργαζομένων.
Ακολούθησαν βραβεύσεις στην κατηγορία των συνεργατών με κριτήριο τη μακροχρόνια σταθερή συνεργασία.
Βραβεία «Xρυσού Συνεργάτη» απονεμήθηκαν στους:
•Manessis Travel για τη συνεργασία στον τομέα γενικού τουρισμού
•Congress world, για τη συνεργασία στον τομέα του συνεδριακού τουρισμού
Επίσης, στον τομέα των συνεργατών-προμηθευτών βραβείο «Xρυσού Συνεργάτη» απονεμήθηκε στους:
•Βασίλειο Μπούνα, ανθοπωλείο
•Αθανάσιο Μιχ. Ρεσβάνη, ιχθυοπωλείο
•Βασιλική Ν. Πουλέτη & Υιοι ΟΕ, αρτοποιείο
•Βασίλειο Σιαμπή και Σια Ο.Ε, εμπόριο φρούτων- λαχανικών.
Η βραδιά και η συγκίνηση κορυφώθηκαν, όταν βραβεύτηκαν οι 7 εργαζόμενοι που βρίσκονται στην επιχείρηση από την πρώτη μέρα λειτουργίας της. Πρόκειται για τους: Κατερινα Καούνη (λογίστρια, Ruci Albert (κηπουρός), Ευστρατία Κατσικέα (προϊσταμένη ορόφων), Φιλάνθη Καλογεράκου (σερβιτόρα), Πάρης Καλογεράκος (ρεσεψιονιστ), Γεώργιος Κουτίβας (υπεύθυνος κρατήσεων), Νικόλαος Μαλαπέτσας (διευθυντής).
Την απονομή έκανε ο κύριος Καρτσωνας με τη βοήθεια των επίσημων προσκεκλημένων.
Ακολούθησε πάρτυ με τον Τόνυ Σφήνο, που απογείωσε το κέφι και τον Παναγιώτη Μπουραντώνη, που πήρε τη σκυτάλη της διασκέδασης έως τις πρωινές ώρες.
Το Elite City Resort έδωσε ένα δυναμικό «παρών» και δεσμεύτηκε να συνεχίσει την προσπάθεια για την ανοδική πορεία του στον τουρισμό και τα επόμενα χρόνια.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις