Μεγάλη συμμετοχή στην ψηφοφορία για το All Star Game της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Πρώτη Δημοσίευση: 01/01/2017 13:06 - Τελευταία Ενημέρωση: 01/01/2017 13:09
Με στόχο την ανάπτυξη και προβολή της Καλαθοσφαίρισης στη Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ξάφνιασε ευχάριστα με την απόφαση να διοργανώσει το 1ο ALL STAR GAME της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 17:00, στην Τέντα.
Θα είναι μια μεγάλη γιορτή του μπάσκετ στα πλαίσιο της οποίας θα διεξαχθούν επίσης, αγώνας επίδειξης μεταξύ των Κλιμακίων Παίδων της Ένωσής και διαγωνισμός τριπόντων.
Η ανταπόκριση γι’ αυτή την πρωτοβουλία είναι ήδη μεγάλη με εκατοντάδες διαδικτυακές ψήφους για την επιλογή των παικτών που θα λάβουν μέρος.
Η διαδικασία συνεχίζεται μέσω της ιστοσελίδας της Ένωσης (πατήστε εδώ) και θα ολοκληρωθεί στις 25/01/2017 και ώρα 12η μεσημβρινή.
Κάθε φίλαθλος μπορεί να ψηφίζει δύο αθλητές της επιλογής του σε κάθε θέση, (Θέση 1: Play-Maker– Θέση 2: Guard– Θέση 3: SmallForward – Θέση 4: PowerForward – Θέση 5: Center), για τους 24 αθλητές που θα στελεχώσουν τις δύο AllStar ομάδες.
Στο διαγωνισμό τριπόντων θα συμμετέχουν οι 6 πρώτοι πιο εύστοχοι αθλητές της στατιστικής τριπόντων του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Ανδρών, μέχρι την 10η αγωνιστική.
Για τις θέσεις του 1ου Προπονητή και του συνεργάτη του (HeadCoach & AssistantCoach) θα επιλεγούν οι προπονητές των ομάδων που θα κατέχουν τις τέσσερις (4) πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών, την καταληκτική ημερομηνία της ψηφοφορίας.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις