Σήμερα η επίσημη «πρώτη» για τη «Μαύρη Θύελλα»

Πρώτη Δημοσίευση: 08/08/2018 10:27 - Τελευταία Ενημέρωση: 08/08/2018 10:27
Η επίσημη «πρώτη» του Π.Σ. Η Καλαμάτα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, πραγματοποιείται σήμερα  στις 6.30 μ.μ. στο γήπεδο Μεσσηνιακού «Στ. Παπαδόπουλος» με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού  Θα παραβρεθούν ο χορηγός της ομάδας, Αγαθοκλής Χριστόπουλος, ο πρόεδρος Απόστολος Κουκούτσης, τα άλλα μέλη της διοίκησης, ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος, οι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ, Γιάννης Γεωργιτζίκης, Γιώργος Πολυμενέας, Κώστας Παγανιάς, ο τιμ μάνατζερ Παύλος Κρεμμύδας και οι ποδοσφαιριστές.
Ο Π.Σ. Η Καλαμάτα έχει πολλά καινούρια πρόσωπα στο ρόστερ του και οι στόχοι τη νέα σεζόν θα είναι  πρωταγωνιστικοί.
 
Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο
Η διοίκηση του ΠΣ “Η Καλαμάτα” με χθεσινή της ανακοίνωση απεύθυνε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο να παρευρεθεί στην σημερινή επίσημη “πρώτη” της ομάδος. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
O ΠΣ “Η Καλαμάτα” απευθύνει ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να παραβρεθεί την επίσημη “πρώτη” για τη νέα σεζόν που θα γίνει την Τετάρτη 8 Αυγούστου, στις 18:30, στο γήπεδο Μεσσηνιακού.
Στο νέο ξεκίνημα, στην αλλαγή σελίδας στην ιστορία της, η Μαύρη Θύελλα κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον και την σεζόν που έρχεται και επιδιώκει σε αυτή τη γεμάτη όνειρα προσπάθειά της να έχει την διαρκή στήριξη του κόσμου της.
Η επίσημη «πρώτη» θα αποτελέσει παράλληλα μια ευκαιρία για τους φιλάθλους να δουν από κοντά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα ενώ θα τελεστεί και ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν 2018-2019.
Ραντεβού, λοιπόν, την Τετάρτη 8/8 (18:30) στην γήπεδο Μεσσηνιακού για την πρώτη γνωριμία με την ομάδα μας!».
 
 
Οι προπονητές των Ακαδημιών
Εξάλλου, ο Π.Σ. «Η Καλαμάτα», γνωστοποίησε χθες τους προπονητές  των Ακαδημιών. Πρόκειται για τους Φραγκίσκο Κεράνη, Βαγγέλη Κουρεντζή, Παναγιώτη Δρούγα, Χρήστο Μαραβέλα, Κώστα Παγανιά.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Βασικός πυλώνας ανάπτυξης του ΠΣ “Η Καλαμάτα” αποτελούν οι Ακαδημίες της ομάδας και η αρχή αυτή αποτελεί την φιλοσοφία της διοίκησης και έναν από τους βασικούς άξονες του σχεδιασμού που θα οδηγήσουν τον σύλλογο στην επόμενη μέρα.
Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν ανακοινώνονται τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το εγχείρημα και θα δώσουν νέα πνοή στο έργο των μελανόλευκων Ακαδημιών, αξιοποιώντας στο έπακρο του πλούσιο καλαματιανό ταλέντο.
Το προπονητικό τιμ των Ακαδημιών έχει ως εξής:
Προπονητής Παιδικό – Junior: Φραγκίσκος Κεράνης
Προπονητή Παμπαδικό: Βαγγέλης Κουρεντζής
Προπονητής pro junior: Παναγιώτης Δρούγας
Προπονητής bambini: Χρήστος Μαραβέλας
Γυμναστής Ακαδημίας: Χρήστος Μαραβέλας
Προπονητής τερματοφυλάκων: Κώστας Παγανιάς
Η έναρξη των τμημάτων προσδιορίζεται προς τα τέλη Αυγούστου”.
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις