Στην Καλαμάτα ο Αντώνης Σαμαράς (φωτογραφίες και βίντεο)

Πρώτη Δημοσίευση: 22/03/2015 13:29 - Τελευταία Ενημέρωση: 22/03/2015 14:57
Λίγο πριν τις 12:30 το μεσημέρι έφθασε στην παραλία της Καλαμάτα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, εκεί συνομίλησε με φίλους του από την Καλαμάτα ενώ αρκετά μέλη της παράταξης βρέθηκαν στο σημείο.
Σε δήλωση του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε για τα κλειστά καταστήματα που είδε στην Καλαμάτα, κάτι που είναι λάθος σύμφωνα με τον πρώην Πρωθυπουργό ειδικά σήμερα που στο λιμάνι της πόλης υπάρχουν 2 κρουαζιερόπλοια.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, από την Καλαμάτα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 «Όπως θυμάστε όταν καταργήσαμε το καμποτάζ, ήρθαν τα κρουαζιερόπλοια. Σαν αυτούς τους γίγαντες – κρουαζιερόπλοια που βρίσκονται πίσω μου.
Τώρα που ήρθανε τα κρουαζιερόπλοια, κλείσανε τα μαγαζιά και δύο χιλιάδες κόσμος που θα μπορούσε να ψωνίσει εδώ πέρα στην Καλαμάτα, σε κάθε περιοχή της χώρας, δε μπορεί να το κάνει.
Αυτό είναι μεγάλο λάθος.
Ελπίζω ο τουρισμός, ο οποίος έφτασε σε επίπεδα – ρεκόρ στην προηγούμενη Κυβέρνησή μας, μέσα από μάχες που δώσαμε για αυτό, να συνεχίσει να έρθει, γιατί μέχρι στιγμής είναι η μόνη ελπίδα για ανάπτυξη στην οικονομία.
Γιατί για την οικονομία και για την ανάπτυξη δεν γίνεται καμία κουβέντα.
Το μόνο που τους νοιάζει είναι το κόμμα και να σβήνουν εκείνα τα οποία γράψαμε εμείς με πολύ μεγάλο μόχθο και με πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ευχαριστώ πολύ». 
Video: Σχόλια

Στην κοσμάρα του είναι... γι' αυτό θα πατώσει η ΝΔ. Κανά γλυκό, άντε κανά στραγάλι να αγοράσουν οι τουρίστες. Τα τουριστικά (μαντίλια και λοιπά ανοικτά είναι). Λέτε να πάνε στην πλατεία να αγοράσουν κανά φουτεράκι; Και καθημερινές όταν έρχονται δεν... Αλλά αν θέλει ας πληρώσει ρεύμα, ικα, εργατικά και ανοίγουν τα καταστήματα και Κυριακή!

Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις