«Κάντε κάτι... Θα ανάψει η φωτιά και θα βουίζει το Νησί (Μεσσήνη) μια για πάντα»

Πρώτη Δημοσίευση: 06/01/2013 17:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 31/01/2013 01:25

 

«Με το ζόρι» κρατιέται η οικογένεια Δουρούμη

 

«Κάντε κάτι. Θα ανάψει η φωτιά και θα βουίζει το Νησί (Μεσσήνη) μια για πάντα». Με τα λόγια αυτά προειδοποίησε ο δημοτικός σύμβουλος Μεσσήνης Νικ. Δουρούμης, συγγενής του άτυχου 24χρονου Ηλία Δουρούμη, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, θέλοντας να δείξει τη μεγάλη οργή που διακατέχει την οικογένεια, μετά την απόπειρα κλοπής στο σπίτι των συγγενών του εκλιπόντος, κατά τη διάρκεια της κηδείας του τελευταίου.

 

Ο κ. Δουρούμης ανέφερε ότι παρά τα όσα συνέβησαν οι αθίγγανοι δεν έχουν συμμορφωθεί και κατέθεσε και δύο νέα περιστατικά που συνέβησαν σήμερα, με θύματα μια ηλικιωμένη γυναίκα και μια νεαρή, που τις έκλεψαν τις τσάντες και τις τραυμάτισαν.

 

Το θέμα της παραβατικότητας των αθίγγανων, θα είναι το πρώτο στην ημερήσια διάταξη της προσεχούς συνεδρίασης του Συμβουλίου, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, γνωστοποιώντας ταυτόχρονα ότι ο Δήμος θα ζητήσει με υπόμνημά του από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νικ. Δένδια, τη σύσταση Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων με έδρα τη Μεσσήνη.      
 Σχόλια

όσο κι αν "ταράζει" κάποιους οι τσιγγάνοι διοικούν τη Μεσσήνη. Είναι τόσες πολλές οι παραβάσεις που γίνονται με την ανοχή των Αρχών που οι τσιγγάνοι παρακολουθούν τις επιχειρήσεις σύλληψεις τους ή τα μελλοντικά ψηφίσματα εναντίον τους και γελούν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις