Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του δημάρχου Τριφυλίας

Πρώτη Δημοσίευση: 14/01/2018 10:35 - Τελευταία Ενημέρωση: 14/01/2018 10:35
Τα ξημερώματα έφυγε  από τη ζωή ο πατέρας του δημάρχου Τριφυλίας, Ανδρέας Κατσίβελας, σε ηλικία 89 ετών. Ο εκλιπών τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ τις τελευταίες μέρες η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί. Ο Ανδρέας Κατσίβελας με τη σύζυγό του Ειρήνη (Ρένα) απέκτησαν δύο παιδιά, τον Παναγιώτη και το Δημήτρη και ευτύχησε να δει στη ζωή του τρεις εγγονές, την Ειρήνη, την Ξανθίππη και την Ειρήνη. Η οικογένειά του ήταν πολύ δεμένη, με αρχές, αξίες και πίστη σε ιδανικά, όπως η πατρίδα. Ο ίδιος υπήρξε άνθρωπος του μέτρου και της σύνεσης, με ενδιαφέρον για τον τόπο του και μάλιστα είχε ασχοληθεί με τα ζητήματα της τοπικής κοινωνίας θέλοντας να προσφέρει στους συμπατριώτες του, οι οποίοι τον σέβονταν και τον αγαπούσαν.
Η εξόδιος Ακολουθία του εκλιπόντος θα τελεστεί αύριο Δευτέρα, στις 2 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Γαργαλιάνων.
Από το «Θ» Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στη σύζυγό του, τα παιδιά του με τις οικογένειές τους και τους συγγενείς του.

Του Ηλία ΓιαννόπουλουΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις