Γ. Κουτσούκος: «Ο κ. Σπίρτζης ξέχασε τον αυτοκινητόδρομο Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα»

Πρώτη Δημοσίευση: 07/12/2018 19:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 07/12/2018 19:19
«Ο κ. Σπίρτζης ξέχασε τον αυτοκινητόδρομο Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, ψάχνει ακόμα τους μειοδότες των 2 από τις 8 εργολαβίες του Πάτρα-Πύργος» σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Ν. Ηλείας, Γιάννης Κουτσούκος.
Όπως αναφέρει: «Την ερώτησή μας, από 1-11-2018, για τις πράξεις και παραλείψεις της κυβέρνησης που ακύρωσε το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα του Άρθρου 5 του Ν.4219/2013, που όριζε την ολοκλήρωση του τμήματος Πάτρα  - Πύργος ταυτόχρονα με το τμήμα Κόρινθος – Πάτρα και του τμήματος Πύργος –Καλό Νερό- Τσακώνα μέχρι 31-12-2016, απάντησε εκπρόθεσμα, όπως συνηθίζει ο κ. Σπίρτζης.
Αντί ο κ. Σπίρτζης, ως μακροβιότερος μνημονιακός υπουργός, να αναλάβει τις ευθύνες του για τη μη τήρηση του νόμου –τον οποίο μπορούσε να αλλάξει όποτε ήθελε- μας ενημερώνει ότι αντί αυτοκινητόδρομου θα επισκευάσει τον υπάρχοντα, από Πύργο μέχρι Καλό Νερό, επικαλούμενος ψευδώς την απόφαση του ΣτΕ για τον Καϊάφα, η οποία, όμως, είναι προγενέστερη του Ν. 4219/2013, ενώ “ποιεί τη νήσσα” για το τμήμα Καλό Νερό – Τσακώνα.
Για το τμήμα Πάτρα- Πύργος μας λέει τα γνωστά για την εξέλιξη των οκτώ εργολαβιών, μετά την κατάτμηση του έργου, από τις οποίες στις δύο αναζητούνται οι μειοδότες.
Τα ψέματα του κ. Σπίρτζη, που το 2015, μετά την ακύρωση του διαγωνισμού από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μας έλεγε ότι οι διαγωνισμοί θα ολοκληρωθούν εντός του 2015 και το έργο θα ξεκινήσει το 2016, είναι αυταπόδεικτα και συνεχίζονται μέχρι σήμερα.
Για αυτό ακριβώς το λόγο, επειδή γνωρίζουμε και έχουμε καταγράψει τα ψέματά του, δε μας καλεί στις συσκέψεις με τους φορείς, γιατί δεν αντέχει το ξεγύμνωμα μπροστά τους, και προτιμά να στήνει “μαϊμού” συσκέψεις με τη συνενοχή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, για να μας καταγγείλει “δήθεν” για την αδιαφορία μας.
Όμως, η ώρα που θα κληθεί να απολογηθεί για τις πράξεις και παραλείψεις του πλησιάζει».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις