Η Χριστίνα Τρεμόντι ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους νέους της Ευρώπης για το 2018

Πρώτη Δημοσίευση: 24/01/2018 10:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 24/01/2018 14:12
Το περιοδικό Forbes δημοσίευσε τη λίστα «30 under 30» για την Ευρώπη για το 2018, αναγνωρίζοντας τους επόμενους ηγέτες σε δέκα διαφορετικούς τομείς της κοινωνίας. Η λίστα περιλαμβάνει 300 νέους σε μια ποικιλία κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένης της ψυχαγωγίας, των οικονομικών και της τεχνολογίας.
Η λίστα, όπως αναφέρει το ellines.com, περιλαμβάνει νέους από 34 ευρωπαϊκές χώρες. Οι δημοσιογράφοι του Forbes έλεγξαν χιλιάδες υποψηφίους με τη βοήθεια ειδικών κριτών, για να καταρτίσουν τον κατάλογο και να εξασφαλίσουν ότι κάθε μέλος, είτε πρόκειται για μουσικό είτε για ιδρυτή εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου αξίας εκατομμυρίων δολαρίων, είναι ηγέτης στον τομέα του.
Η Ελλάδα και η Κύπρος έδωσαν το «παρών» στη λίστα με τέσσερις συνολικά συμμετοχές. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η ιδρύτρια του "Edosafakelaki", Χριστίνα Τρεμόντι, της οποίας η μητέρα είναι από την Καλαμάτα (το γένος Χατζηαγγελή).
Ειδικότερα, η Χριστίνα Τρεμόντι έχει δημιουργήσει την ιστοσελίδα “edosafakelaki.org”, στην οποία οι πολίτες μπορούν να καταγγείλουν ανώνυμα πράξεις διαφθοράς.
Η κυρία Τρεμόντι σημείωσε ότι «η χαμένη εμπιστοσύνη του λαού για το κράτος πρέπει να αποκατασταθεί για να μπορέσει αυτή η χώρα να πάει μπροστά ξανά». Αποφάσισε να ξεκινήσει το site, όταν της ζητήθηκε φακελάκι για τη νοσηλεία του παππού της στην Καλαμάτα. Καταπολεμά τη διαφθορά σε πολλά μέτωπα, συμβουλεύοντας τον Έλληνα υπουργό Άμυνας για τα θέματα αυτά από το 2015 έως το 2016.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις