Θανάσης Βασιλόπουλος: «Ενώνουμε δυνάμεις για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο Καλαμάτας»

Πρώτη Δημοσίευση: 15/06/2019 11:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 15/06/2019 11:19
Ανοιχτό το ενδεχόμενο για μοίρασμα θέσεων ευθύνης σε άλλες δημοτικές παρατάξεις
 
Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ως νέος δήμαρχος Καλαμάτας έκανε χθες με δηλώσεις του στο Δημαρχείο ο Θανάσης Βασιλόπουλος, σημερινός αντιδήμαρχος και από την 1η Σεπτεμβρίου "πρώτος πολίτης".
Στη σύντομη τοποθέτησή του σημείωσε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τους δημότες Καλαμάτας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου για το πολύ καλό επίπεδο προεκλογικού αγώνα που διατηρήσαμε.
Κυρίως θέλω να ευχαριστήσω το νέο περιφερειάρχη, τον Παναγιώτη Νίκα, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, διότι μέσα από τις θέσεις ευθύνης όπου υπηρέτησα, απέκτησα εμπειρία, γνώση και απέδειξα τις ικανότητές μου. Ικανότητες που αξιολογήθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν, ώστε από 1ης Σεπτεμβρίου 2019 να υπηρετώ το Δήμο στο ανώτερο αξίωμα.
Όλα αυτά τα χρόνια υπηρετήσαμε ένα μοντέλο διοίκησης που βασίστηκε στην προσφορά και στη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου μας. Ένα τέτοιο μοντέλο διοίκησης θα προτείνω κι εγώ την επόμενη μέρα, ένα μοντέλο διοίκησης που θα βασίζεται στη συνεργασία και στη συνένωση όλων των υγιών δυνάμεων του Δήμου μας.
Το σύνθημα του συνδυασμού μας το προηγούμενο διάστημα ήταν “Ενώνουμε δυνάμεις”. Το σύνθημα της νέας Δημοτικής Αρχής θα είναι: “Ενώνουμε δυνάμεις για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο Καλαμάτας”».
Αναφερόμενος στην ανάγκη συνεργασίας και συνεννόησης με τους υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις για την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, ελέω «Κλεισθένη», σχολίασε ότι θα συναντηθεί τόσο με τους επικεφαλής όσο και με τους δημοτικούς συμβούλους.
Ερωτηθείς αν στο τραπέζι των συζητήσεων «πέσει» και το θέμα της κατανομής θέσεων αντιδημάρχων και προέδρων νομικών προσώπων από άλλες δημοτικές παρατάξεις, ο Θ. Βασιλόπουλος υπήρξε σαφής. «Συνδιοίκηση χωρίς κατανομή ευθυνών, δε γίνεται», σχολίασε.
Α.Π.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις